41umay Yaa kızlar alerjik rinitim var bayılıcam artık burun akıntısından üç gündür perişan oldum ilaçta içmedim emzirdiğim içim burnum boğazım kulaklarım hep kaşınıyor deli oldum yaa ilaçsız geçicek gibi de değil emzirirken alerji ilacı kullanan var mı
Y-A-Annesi 41umay emzirirken ilaç kullanılmıyor doktor kendine dikkat et ilaç yazamam sana demişti 2 ay boyunca peteklerde dolayı gece her uyandığımda hapsuruyordum sadece geceleri şükür petek söndü kurtuldum ilaç da yazmadı doktor pestil verdi anca
Deletedmom_22 41umay zyrtec kullanıyorum 2yıldır, o emzirenlere de oluyor , benimki de aynı şekilde alerjik rinitim, şuan da aynı sizinki gibi geçiyor benim burun akıntı yerine tıkanıyor ikisi de
41umay Y-A-Annesi ne saçma yaa illa vardır emzirenlerinde kullanabildiği bi ilaç ölelim mi biz geçmiyor ki kendi kendine kaç gündür perişan oldum😟 hastaneye gidicem artık akşama kadar geçmezse
41umay nur-nr_123 burnum çok akıyor yaa burun akıntımı durduracak bi çare lazım bana pastil kaşıntıya falan iyi gelir belki
nur-nr_123 41umay kuzu bak bn şey yapıyordum aklıma geldi bir fincanın içine yarım limon sık 1.5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı bal karıştır ye hepsini ve asla su içme 1 saat biraz geçirir bn öyle yapıyordum
41umay oksitosin valla benide şeytan dürtüyor normalde olsa küçücük bi ilaçla geçecek olan şey için günlerdir mahvoldum yaa içmemek için zor duruyorum ahh annelik işte
Deletedmom_22 41umay bana doktorum onu yazmıştı 2 yıldır onu kullanıyorum hala emziriyorum onu çocuklar da içiyor ama çocuklara damla şeklinde veriliyor, büyüklere de tableti. Ondan başka daha ilaçlar olması lazım emzirenlere uygun alerji doktorunuza gidince mutlaka sorun🌹bazı ilaçların içinde emzirenlere olmaz yazıyorsa da içiliyor çünkü doktorların önerisiyle
41umay Deletedmom_22 hamileyken bile içtim içmeden geçmiyor çünkü çok fena oluyorum ama emzirirken sormadım hiç ne kullanabilirim diye kontrole gittiğimde sorucam mutlaka
Woody 41umay alerjik bünyeler icin ozel burun spreyleri var. Onlara bakın isterseniz. Ilactan cok rahatlatiyor beni
41umay Woody sterimar alergy diye bi sprey varmış emzirirken kullanılabiliyormuş heralde arkadaşım söyledi banada ama yoktu eczanede 😕
Burcinisp 41umay ben çinkolu ve gümüş suyu içerikli bir sprey kullanıyorum ayrıca. The base less is more marka. Bi bakın isterseniz