Deletedmom_71 Busraaa333 yok yok yaşamadım kuzum rahatlıkla veriyorum hatta çok sevdi oğlum. Elimden alıp yemeye çalışıyor vermeyince . 😅
Busraaa333 Deletedmom_71 oh oh aman masallah cnm :) çok soru sordum ama acaba çileği ezip mi veriyorsunuz eline mi veriyorsunuz? Ben henüz hiç ezilmemiş bişey vermedim de eline korkuyorum
Busraaa333 Ayse01_ ben 6 aylıktan beri yumurta sarısı veriyorum :) doktorum 8. Ay ceviz fındık ta verebilirsin dedi toz halinde
Busraaa333 demirboy çok şükür herhangi bir alerjisi yok bilinen ben deneyeceğim o zaman insallah umarım bişey olmaz 💗
Yusufagahinannesi Busraaa333 en alerjik meyvelerden çilek ben 11. Aydan sonra vermeme rağmen biraz pütürcük yaptı yanaklarında bıraktım
Deletedmom_71 Busraaa333 sor sor canım 🥰 meyve süzgecine koyup verdim o şekilde kendisi ezdi cikardi içinden. Birde Danone yaptım ona zaten bayiliyor birlikte yedik 🥰😅😅😅
Irmakprensesinannesi Busraaa333 9 ay 12 gunluguz dpktprumuza sorarak 3 gün kuralı verdim bir sorun olmadi
Ucansupurge Busraaa333 Kızım alerjik bir bebekti yeni geçti alerjisi. Gittiğimiz alerji uzmanı çilek verebilirsin dedi bende şaşırdım 8ayligiz.
baloglusss Elmassss bi yanlışınız olacak bebek kitaplarında bile 6. Aydan başlıyor yumurta sarılı tarifler ek gıdaya geçildiği andan itibaren
Ucansupurge Busraaa333 yumurta beyazı domates ve çilek verebilirsin dedi gerçi denemedim ama 😅😂 yaşına kadar vermem
Irmakprensesinannesi Ucansupurge yumurta beyazına bizim 8 ayda başlattı yavaş yavaş ya şuan 9 ay 12 gunluguz