Busraaa333 Doktorum 8. Aydan sonra çilek 3 gün kuralı ile verebilirsiniz dedi. Ama internette 10-12. Ay yazıyor. Aklım karıştı. Sizin doktorunuz ne diyor dizler veriyor musunuz ?
Egesmom05 Busraaa333 1 yaş kontrolü vardı geçen gün artık verebilirsiniz dedi 1 yaş sonrası öneriyordu benimki hala denemedim ben de deneyeceğim
Elmassss Busraaa333 yumurta sarısı bal ve çilek kesin olarak 1 yaş da verilmesi lazım canım alerjik oranları çok yüksek çünkü
Deletedmom_71 Busraaa333 7 aylıkken denedim ben. Doktorum özellikle ne kadar erken tattirirswn o kadar rahat edersin alerjisi olmaz dedi. Simdi de domates deneyeceğim hatta 7.5 ayligiz 😅❤
verusmom Ben vermiştim 9. Ayda 11 aylık 2 aydır yedik sorun olmadı. Çocugun alerjisi olup olmadıgını anlamak, erken tanı içindr tavsiye ediyorlar bildiğim kadarıyla, zaten az bi deneyip verdiğimi için bi problem olunca kesersiniz
Busraaa333 verusmom tamam o zaman en azından 3 gün kuralı ile çok çok AŞ veririm sorun olmaz ise arttırırım. İnternette 1 yas yazınca aklım karıştı :)
Busraaa333 Feyzosunannesi hmmm anladım cnm benimkinin de çok şükür alerjisi yok herhangi birden o yüzden doktor rahatlıkla demeyebilirsin 8. Ay dedi ama tabi az az
Ayse01_ Elmassss yumurta sarısı mı bebeğim 9 aylık 6 aydan beri hergğn yumurta sarısı ve ceviz veririm
Dila97 Elmassss yumurta sarisimi asil beyazi gec veriliyo ogum 6 aylik oldukdan sonra hergun sarisinin yarisini yer simdide beyazini yiyoo yanlis bilgi
Busraaa333 Elmassss yumrta sarısı mı beyazı Mı? Bir de bizimki de ayne bunları dedi ama çilek konusunda ver diyince aklım karıştı
Denizzz88 Busraaa333 bizim doktor 11 aylıkken kontrole gittiğimizde tattırabilirsin 1 yaşına yaklaştı nasılsa demişti ama alerjik meyve olduğu için mesela alerji doktorumuz da vermeseydin keşke ama verdin madem günde en fazla 2 tane yesin demişti
Busraaa333 Ayse01_ ben 6 aylıktan beri yumurta sarısı veriyorum :) doktorum 8. Ay ceviz fındık ta verebilirsin dedi toz halinde
demirboy Busraaa333 bu sizin bebeğinize bağlı alerjisi yoksa verilebilir internette çok şey yazıyor. Benim oğlum ek gıdaya geçtiğinde kuru yemiş bilmem ne kaç Aydan sonra verilir diyen dr geçen kuru yemiş içine ek gıdaya geçince verebilirsiniz deyip faydalarını yazmış bu bilgileri sık sık değiştiriyorlar
Busraaa333 demirboy çok şükür herhangi bir alerjisi yok bilinen ben deneyeceğim o zaman insallah umarım bişey olmaz 💗
Deletedmom_71 Busraaa333 yok yok yaşamadım kuzum rahatlıkla veriyorum hatta çok sevdi oğlum. Elimden alıp yemeye çalışıyor vermeyince . 😅