UykularHaramoldu35 Merhaba arkadaşım 7 haftalık hamile hamile kaldıktan sonra birkaç kez bu kremi kullanmış bilmeden sonra araştırınca zararlı olduğunu görmüş şimdi endişeleniyor bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu Acaba ?
UykularHaramoldu35 Haftaya salı doktor randevusu var telefondan da pek bişey söylememis doktoru benim aklıma da burası geldi 😌
UykularHaramoldu35 Doktoruna sordu böyle böyle sorun olur mu diye oda sadece umarım olmaz yazmış oda endişeleniyor 😌 Bebekte sorun olur diye
UykularHaramoldu35 Neslihan-55 aynen canım hamilelikten önce kullanıyorms hamilelikten sonra da sorun olacağını bilemems birkaç kez kullanms
UykularHaramoldu35 Neslihan-55 ben bilmeden günlerce antibiyotik doğum kontrol hapı kullananlar oluyor birkaç kullanımdan bişey olmaz dedim ama rahatlatamadm
FerideDeniz Kimse bebeğe kesin zararı olur veya asla zararı olmaz korkma diyemez ki. Gebelikte kullanılmaması gereken bir ilaç neticede ve bebeği etkiledi mi etkilemedi mi kontrollerde ortaya çıkar. Umarım bebiş iyidir.
UykularHaramoldu35 FerideDeniz Yani bu şekilde krem kullanms olan ne bilim ilaç içmiş olanlar vardır yorum yaparlar belki diye yazdım 🙂 Bilerek yapılmış bir kullanım değil zaten şu an oda endişe içinde bende onu rahatlatmak için yazdm 🤲
UykularHaramoldu35 tosbilitostos evet oda bu yüzden kullanıyorms zaten sonrasında sorun olabileceğini düşünemems şimdi de endişeleniyor bişey olmuş mudur acaba diye