1Mother1Boy Milkshake 😂😂Hemen açıklıyorum. alyans takmasaydim 5 taş tercih ederdim ama alyans ve tek taş tercih ediyorum. Daha zarif duruyor.
Mora Milkshake 5 taş kullanımı zor kaba çocukla ben zorlandım yani sonra tek taşa döndüm çok daha iyi rahat klasik 😂
NotNilara Milkshake ben baget seviyorum ama ikisi arasinda tektasi tercih ederim kalite olarak bestasin 5i bir tektas yapiyor zaten
Sarelinagis Milkshake Tektaşım var uzun süredir kullanıyorum ama alacak olsam beştaş veya baget yüzük alırdım şu sıra çok hoşuma gidiyorlar
leopar Milkshake benim beş taş var alyansla takarım ama sevmiyorum artık ya ağır geliyor bana bebekte olunca değer diye korkudan takamıyprum bence tektaş 👌baget alcam kendime o çok güzel duruyor
MavininTonu Hiçbiri😂 Tek taşım bile heryere takılıyor kıyafet vs. Sadece alyansımı takıyorum bi yere çıktığımda tektaşımı takıyorum. Düğün doğumgünlerde beştaşı da takıyorum.
Asli123 Milkshake ben tektaş seviyorum. Bende zamanında Zen den almıştım. Frowermark pırlanta almıstm. İçindeki minimal pırlanta çok hoşuma gidiyor. Bizim zamanımızda içinde sonsuzluk yoktu su an çok güzel bir detay olmuş. Tektasın yanına illaki bir pırlanta yakacaksam tamtur çok seviyorum 😂
Leylaa_ Milkshake bende ikisi var sağ elime 5 tas be tek taşı beraber takıyorum sol elime alyans takiyorum . Bi kaç yüzüklerim Var onları ayrı takiyorum hepsini bir takmıyorum yerine göre
Ruzz-Batu Milkshake tek tasimi alyansimla takiyorum bes tasimida diger elime tam turla beraber takiyorum☺️Bende seviyorum yuzukleri
Milkshake Ruzz-Batu bende öyle takıyorum tek taşla beştaş takan ar foto paylaşabilir mi nasıl duruyor uyumlu u diye yoksa ben kiler de mi sıkıntı yan yana durmuyor gibi
Sevvaldal Milkshake günlük hayatta sadece alyansımı takarım. Akşam yemek vs biryere gidilecekse tek taşımı. Daha ağır ve şık biryere gidilecekse, yada düğün, davet gibi bir yere beştaşımı takarım🙈
Sifakusu İkisi de elime hiç yakışmıyor ve ben de görüntüsünü kendimde sevmiyorum. Nazenin modellerinden vintage bi yüzük almıştım tek taş niyetine. Onun dışında düz altın alyansım var bence ikisi de dünyanın en güzel yüzüğü 💜
Elaninannesiiii Milkshake benim sol elimde alyansım var sağa da tek taşla beştaşıı takıyorum gayette şık duruyo
minderbob Milkshake yoo benim zenden alınmış hem 5 taş hem tek taşım var aynı model aldım birlikte takınca cuk oturuyor gayet de şık duruyor hiç rahatsız etmiyor görenler çok beğeniyor
ayazveipek Milkshake Tektaş daha zarif geliyor bana. Özel günlerde falan tektaş + beştaş taktığım oluyor ama tektaş candır.