Gzmcyln Deletedmom_78 tabiki unutuyorlar yani kendisini bilse de bir süre eskisi gibi davranmıyo. Parmağım kırıldığı için 1 buçuk ay kalmak zorunda kaldık biz de memlekette döndüğümüzde babasına karşı eskisi gibi değildi yeni yeni alışıyo 1 yaşında oğlum
Badehandeyldz Deletedmom_78 hamilelikle ne alakası var canım bence evinden bu kadar uzak kalma eşine sorumluluk ver bebeğinde babasını tanısın artık algısı açılıyor
Deletedmom_78 Badehandeyldz aralarinda 11 ay olacak 2 cocukla bir daha 12 saatlik yolu kolay kolay gelemem diye kaldım ailemle vakit gecirmek istedim cunku onlarda gelebilecek durumda degil
tineanigra Deletedmom_78 endişelenmeyin benimkiler de görüntülü konuşmada bi bakıyosun deli gibi ekrana kitlenip gülüyorlar bi bakıyorsun dönmüş kıçını gidiyorlar. Asker eşleri var çocuğundan bazen 1 1.5 sene ayrı kalıyorlar onlar unutmuyor sizinki mi unutacak 🙃
Deletedmom_21 Deletedmom_78 unutmustur ama yanina geldikten 1 saat sonra alisir yani unutup da tumden unutacak değil ya
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_78 benim oğlum da büyüdükçe bakmıyor babası da dahil buna ben unuttuğunu sanmıyorum, 1 buçuk ay kadar ayrı kaldık benim bebegim çok çabuk unutur ama babasını unutmamıştı
AnnaKurt Deletedmom_78 Doğduğundan itibaren 😂 Doğdu 4 ay sonra gördü 10 gün sonra 1 yaşına kadar hiç görmedi hep görüntülü
Deletedmom_78 AnnaKurt benim esimde nisanliyken uzman cavustu o da suriyede gorev yapiyordu ilk gorev yeri orasiydi sonra baya psikolojisi bozuldu bıraktı 😁
Keskeuyusamm Benim eşim de o dönemler bir hafta görememişti sadece pas vermemişti kızım. İkinci gün tekrar alıştı yani unutmak değil de pas vermemek kuzum :))
Deletedmom_78 Keskeuyusamm ay insallah oyledir canım gercekten cok uzuldum bugun😔 bir de linc yedim sanırım 😁 ayri biraktigim icin😬
Themamacita Deletedmom_78 bebeğiniz çok küçükmüş unutmuş olabilir tabii ki keşke bu kadar ayrı bırakmazsaydınız babasından
Deletedmom_78 Themamacita yani kasitli yaptigim bir sey degil ki bir kac kisi daha demis bunu ama aralarinda 11 ay olacak iki cocukla bir daha 12 saatlik yolu uzun bir sure gelemem diye ailemle vakit gecireyim dedim tahmin edemedm boyle bir sey olacaginj her gun konusturdum aslinda 🤷
Elif1010 Deletedmom_78 Eşim bebeğim 4 aylıkken göreve gitti döndüğünde 8 aylıktı gece gelmişti bebeğim sabah uyandığında gördü babasını ve güldü hemen 1 gün sonra da baba demişti hatta
Deletedmom00881 Deletedmom_78 kanka ödüm koptu yaa postu okuyana kadar,😩 kız korkma uzun süredir görmediği için öyle oluyor düzelir kiz yemin ederim çok korktum 😢