Dileksadan Kızlar merhaba ben 11 nisanda sezeryan oldum ve hala alt karnimda hissizlik var bu hissizlik ne zaman geçiyor?
Yasineriminannesi Dileksadan 7aydir doğum yaptım hala devam ediyor bayada edecek yengem 12yil önce digurdu hala hizsiklik var diyor
neslicanben Dileksadan ilk kızımı 7 sene önce doğum yaptım neredeyse 4 yıl hissetmedim :) daha çokk uyuşuk kalacak
Flamingoo Dileksadan Maalesef o hissizlik geçmiyor. Oraya kesi atıldığı için hücreler ölüyor. 12 yıl önce oldum bende halen aynı.
Mrvgvncyl Dileksadan şubatta dogum yaptım hala hissizlik var teyzem 20 yıl once sezeryan oldu hala hissetmedigini söylüyor.
Dileksadan Silin aynı dün doğum yapmışız 😊 benim bebek bu gece uyumamak için deli gibi direniyo😑 seninki nasil
avseque Dileksadan geçmiyor😂😂 şaka bir yana uzun bir süre geçmeyecek. Ben ilk sezeryanımda 1 yıl sonra hissetmeye başlamıştım. Bunda da 3 ay oldu hala hissizlik devam ediyor
neslicanben Dilanzh kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir belkide. Şuan ikinci kızıma doğum yaptım 6 ay önce yine uyuşuk
Dilanzh Dileksadan 7 ay oldu canm ama ben hissediyorm. Bir cok kisi hissetmiyorum Demis aceba anormalmi benmki