Zynpck0101 Arkadaşlar bebeğim az önce Ece çikolata jelatininin yarısını yuttu hafif büzüşük haldeyken. Doktora yazdım ama dönmedi. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Hastaneye gitmem gerekir mi
Noname21 Zynpck0101 birsey olmaz muhtemelen cocuklar kağıt falan da yiyor yutuyor daha dikkatli okursunuz birdahakine ama kakadan çıkar yarın insallah
Dila97 Zynpck0101 ay ben kucukken jelatini burnuma soktum annem kizar diye soylememistim kokmaya basladim kimse yanima yaklasamiyodu curudu icinde 🤣 doktora gittik cikardilar aklima geldi yazmak istedim 🤣 insallah bisey olmaz canimm gecmis olsun🌸
a010101 Zynpck0101 kakayla. Çıkar birşey olmaz yani takip edin yarın sabah yıllar önce yiğenm düdük yuttuydu kakayla çıktı yoksa ameliyat olacaktı
Busrasener43 Zynpck0101 bişey olmaz benimkide arada kağıt yiyor ben görmeden 😂çok dikkat etmemiz gerekiyo bu bebelerin ne yapacağı belli olmuyo
Noname21 Zynpck0101 anladim jelatin. Doktorun sabah donus yapar qma insallah ve tahminen birsey olmaz böyle şeyleri alışkanlık yapmasın daha dikkatli ol yeter. Zaten doktorundan yazar .