birmelekannesiiiiii Alnalprdha bursa da oturuyorum kişi başı 4500 lira diyorlar büyük baş koçlar da zaten en ucuzu 3000 lira Allah nasip ederse keseriz inşallah 🤲
mrv5556 Alnalprdha bizim 4 buçuk 5 arası diyorlar. Allah kesmek isteyen kesecek olan herkese güç kuvvet versin . Çok zorlaştı hayat.
Dilaraaaaaaa Alnalprdha benim kayınbabamlar satıyor küçük baş daha fiyatları sormadık bakalım Rabbım nasip eder inşallah kesmeyi
Alnalprdha Dilek_54 inşallah nasip eder canım valla çok pahalandi herşey bizde tam düşünme aşamasındayız ama bakalım ne olacak ya
Kustuyu95 Alnalprdha işin icinde olsanız bırakırsınız yemler o kadar pahaliki iğnesi ilacı ayrı herşeye zam malesef
TinyBabys Alnalprdha hayvancılık çok daha zor, amcamla dedem yapıyorlar. İnanın yemiydi, suyuydu, veteriner ücretiydi o kadar arttı ki. Allah herkesin yardımcısı olsun.
minikprensannesiiiii Alnalprdha Hayvancılık bile zorlaştı canım benim annem gil yapıyor sırf 1 torba yem 335 TL ye geliyor allah sonumuzu hayır etsin inşallah bu zamlar herkesin psikolojisini bozdu
mrv5556 Alnalprdha gücün yeterse kesicen canım saglik olsun. Gönül ister tabi kesmek ama olmayınca da olmaz bazen..
birmelekannesiiiiii Alnalprdha vallahi bu gidişle kurban da kesemicek duruma gelicez tek maaşla hangi birini yapıcaz zaten oda şüpheli ya
Alnalprdha Kustuyu95 yok kız bendeki işin şakası şuan herşey pahalı Allah’ım yardımcımız olsun valla zor hayvancilik bissürü can ile uğraşıyorsun
Balyanak_annesi Alnalprdha canli kilosu 65 60 ama bayrama kadar 70 75 gecer her halde 400kiloluk almis bizimkiker 6 kişi 4bin