ecosummm Kızlar yaklaşık3 haftadır mukuslu dışkılama ve gaz sorunum var önce ishal oldum şimdi ara sıra kanlı mukus atıyorum acile gitmiştim hiç ilgilenmedi bir türlü sıra alamadım sürekli gaz sorunum var önce ishal ollmuştum Şimdi de dışkılamada incelme var katı değil yani başına gelen var mı sürekli de makatta kaşınma oluyır anlamadım gerçekten
Efuli6161 ecosummm dahiliye yada genel cerrahtan randövu alın..ne kanseri Allah korusun,başka bir sıkıntınız vardır burdan bilemeyiz ihmal etmeyin
48316ELIZAN ecosummm Allah korusun canim niue oyle dusundun ki yedigin bisey dokunmus olabilir hastaneye gidio kan idrar diski tahlili verebilirsiniz dusunmeyin boyle seyler .
ecosummm Efuli6161 yazınca hemen kolon kanseri çıkıyor anlamadım valla psikolojimi bozdu iyice randevu alamıyorum bir türlü
ecosummm Nur_tunc evet kan tahlillerimde hiçbir sorun çıkmadı ama başka bir teste bakmadılar maalesef
Deletedmom_58 ecosummm oohooo googlea sorsanız ömrünüz şu kadar kalmış yazar doktora sormadiginiz hicbir tahlil sonucuna iiiinanmaaayin
Uygarpinar ecosummm bunun için acile değilde en kısa zamanda genel cerrahiye gitmelisiniz kolonoskopi için.Bu saydiklariniza benzer birçok bağırsak hastaligi var ulserit kolit ,crohn, hemoroid gibi aklınıza kötüyü getirmeyin ama ihmalde etmeyin geçmiş olsun
Uygarpinar ecosummm hemoroid var mı sizde ishal olduktan sonra hemoroid şikayetleri biraz artabiliyor kan ordan da gelebilir,doktor değilim yada saglikci ama şahsi görüşüm.
ecosummm Artizneararlabazarda evet makatta oluyor çok fazla maalesef ama 3 haftadır böyleyim aşırı mukus var
fadikada ecosummm bende 3-4 yıl önce bütün yazdıklarını yaşadım hemde harfi harfine 2 defa kolonoskopi oldum sonuç hassas bağırsak sendromu ( strese bağlı ) öldürmüyor ama resmen süründürüyor doktorm 2 kutu ilaç yazdı şükür geçti 🙏 ama hala ne zaman stres olsam bağırsaklarım hemen dengeyi kaybeder. hemen kötüyü düşünme lütfen
ecosummm Uygarpinar bildiğim kadarıyla yoktu valla hiç öyle kanamam falan olmamıştı ama üç haftadır resmen deli gibi öukus geliyor ve dışkılamam hep değişti
fadikada ecosummm fadikada şu ana kadar hiç şikayetim olmamıştı ama 3 haftadır resmen bitirdi vallahi Benimde birden olmuştu canım internete hiç bakma bende bakmıştım zamanında hemen kanser yaptı beni. Kötü düşünme ama ihmalde etme