Xyz Denes bizde öyleydik morarıyordu ıkınmaktan ayaklarını havaya kaldırıp dairesel hareket çiziyorduk nirgğn sağ tarafına yatırırsam bir gün sol tarafına yatırıyordum karnının üstüne yatırıyordum o zaman cıkarıyorduk ve oyun halısına yatırdım ben ayaklarını kaldırmayı öğrene öğrene kendi kendine cıkarmaya öğrendi deneyin isterseniz yukarıya da siyah beyaz kartlar astım iyice inceliyordu küçük demeyin siyah beyaz kartlar 10 dk bile olsa ilgisini cok cekiyor
Cinar9295 Denes hayır bana Doktor önerdi, önemli olan uzman kişilerin söyledikleri çevredekileri boş verin. Ben çevredekilerin kırkı dolunca düzelir demesine kandım kırk gün stres çektim, çok şükür damladan sonra düzeldi
Loran Denes benim oğlum 45 günlük çok gaz problemi vardı burda bir post gördüm papatya çayı. Bir kaç kurumuş papatyayı kaynamış suyun içine bırakıp demliyorsun içine biraz şeker koyup bebeğe veriyorsun. Ben şeker zararlı diye şeker koymadım az biraz yapıp günde en fazla 10 ml veriyorum rahatlıyor tadı kötü hepsini içmiyor zaten karnınada masaj yapıyorum ayaklarını tutup hareket ettiriyorum hemen pıt pıt çıkarıyor gazını bayada rahatlıyor ve uyuyor bence dene çünkü benimde denemediği ilaç kalmadı. Tabi her gün vermiyorum bide nurse hayvers de biraz etki gösterdi onuda deneyebilirsin
MrvB Nurse harweys kullanıtrz çok memnunun kolik bir bebekti gazımız hat safhadaydı. Ya nurse harweys yada sab simplex bu ikisinden biri sizin sorununuzu çozer. Sindirim sistemini düzenlesin ıkınmaları gitsin diye bakso kullanıyorz
MrvB Denes bebeğim sürekli geceleri inliyodu ıkınmaları çok vardı uyumuyodu bu yüzden bende üzülüyodum doktora sordum oda anne sütünü sindiremedği için böyle şeylerin olduğunu söyleği probiyotik sindirim sistemine yardımcı oluyo düzenli kullanımda bebek de annede rahat ediyo çok şükür
Cinar9295 Her bebeğin bünyesi de zayıf olabilir fark edebilir, ben Zinco da kullandım ama fayda etmedi. Biogaia ancak fayda etti
Denes Cinar9295 biogia yı nasıl kullandınız üstünde günlük 5 damla yazıyor eczacı sabah akşam 5 damla dedi
Verahu Denes günde 1 defa 5 damla şeklinde kullandık eczacı bence yanlış söylemiş çok tesirli bir damla o 5 damladan fazla kullanmayın doktor demedikçe bizde 2,5 aya kadar kullandık çok iyi geldi bize inşallah sizde iyi gelir
Miro Denes kimyon ye canm birde gaz masaji yap alttan üstten çıkart birde fisher price ana kucagi var titresimli onda cok gaz cikariyo benm oğlum koyuyorum içine rahatliyo uyuyo gaz damlasi almadm faydası olmuyor diye
Tutu Denes biogaia günde 1 defa 5 damla sapsmlex günde 3 defa her defasında 10 damla sütünüzle karıştırarakta verebilirsiniz doktorumuz önerdi bebegımın gaz sorunu kalmadı tuvaletınıde gayet rahat yapıyor
Tutu Denes biogaia günde 1 defa 5 damla sapsmlex günde 3 defa her defasında 10 damla sütünüzle karıştırarakta verebilirsiniz doktorumuz önerdi bebegımın gaz sorunu kalmadı tuvaletınıde gayet rahat yapıyor