Kubrakagann Hanımlar 50 günlük bebeğimin bıngıldak kontrolünde sağ ve sol loblarında 5 ve 6 mm çapında anekoik kist tespit edildi. Daha önce başına gelen var mı?
Nurellllaaa Kubrakagann benim yakın zamanda emarımda görüldü araknoid kist içi sıvı dolu kese zararlı tümör gibi bi yapı değil genelde doğuştan olur ve büyümez sorunda yaratmaz çok az kısmında müdahale gerektirir bi kaç senede büyüme yapmazsa unutun gitsin diyor doktorlar yarımcı olduysam ne mutlu
askanne10 Kubrakagann çok geçmiş olsun yani öyle bir ultrason olduğunu ilk defa sizden duydum biz yaptırmadık yaptırmak lazım mı bizim doktor söylemedi bize
Kubrakagann Nurellllaaa bunu ben de günlerdir araştırıyorum İnternette. anekoik yazıyor bizimkinde acaba rapora yanlış mı yazdılar bilemiyorum. O yüzden özellikle buraya sormak istedim başkasında da böyle yazıyor mu diye. Beyinde olan iki kist türü değil bu yazıyor bizimkinde.
Kubrakagann Nurellllaaa. Çok sağ olun Allah razı olsun. Rabbım size de şifa versin. Siz kisti nasıl anladınız rahatsızlık mı verdi?
Kubrakagann Nurellllaaa Her iki lateral ventriküller içerisinde sağda 4mm solda 3mm çapında anekoik kistler izlendi. Takibi önerilir. Ventrikül, orta hat yapıları ve posterior fossa oluşumları izlendiği kadarıyla normal sınırlardadır. Sonuç böyle bizim de.
Nurellllaaa Kubrakagann nedemek allah sizede şifa versin 23 yaşındayım ben senelerdir başım agrır emar çekilyim dedim bi aslında alakası yok dendi migrenim varmış bu kistler agrı yapmazmış şans eseri öğrenenlerde çok bunu travma sonucu çekilen emarlarda haberi oluyo insanların 10 kişisiden 6 sında varmış
Kubrakagann Nurellllaaa Çok teşekkür ederim içimi nasıl rahatlattınız Allah razı olsun sizden. İnşallah biz de ilerleyen zamanlarda da problem yaşamayız. Bebeğinize ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum.