Melekce Minkpndam valla birçok şeyi bilmeyeni anlarım tabikide vardır ama dişçiye gitmesi gerektiğini bilmemesi garip geldi doğrusu
Amineninnannesii Sehaninannesi_ SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom_13 Melekce MinikPrensesannesii Minkpndam TalentedMom Melekce lalbg o kadar komiksiniz ki gülmekten karnıma ağrı girdi. Kendini gayet yetiştirmiş biriyim bir kaç kişi emziriyprsun kadın doğuma git dedi ondan sordum.
Veragillerden Amineninnannesii Emzirirken yaptırdım dişimi. Dört saat sonra ilk sütü döktüm anestezi aldığım için. Sonra emzirmeye devam ettim. Olası bir duruma karşı sütünüzü sağın isterseniz veya mamanızı hazır edin. 🙏
Veragillerden lalbg Var demişti diş hekimim. Kadın doğumcular ile anlaştıkları bir antibiyotik vardı, unuttum adını. 🙏
lalbg Veragillerden gerçekten hiç bilmiyorum hamileyken kullanmıştım antibiyotik ama emzirirken de kullanılır mı bilemiyorum. Öğrenmiş oldum teşekkürler🌸☺️
Minkpndam Veragillerden kuzum bende 2 aylıkken yaptırdım ama sütümü sağmadım sonra emzirdim doktor bir sorun teşkil etmez lokal anestezi süte geçmez dedi
Veragillerden Minkpndam Aaa benim doktorum geçebilir dediği için dört saat sonra ilk sütü döktüm ne yazık ki tüh. Üzüldüm şu an kuzum. 🥺Neyse sağlık olsun daha. Teşekkür ederim canım.🤗
SeninAnnenBirMelektiYavrm Amineninnannesii kendini yetiştirmiş biri kadın doğuma git diyenlere hayır dişçiye gidilir deseydi keşke ☺️