busraer Merhaba hanımlar ben İstanbulda oturuyorum dilan polatın lazerine giden var mı memnun kalan 8 seans diyor ama 8 seanda tam sonuç alınıyo mu ben gitmek istiyorumda oraya
Mehel busraer maalesef ben hiç memnun kalmadım. Seans sınırlaması koyuyorlar 8 seansta bitmezse yeniden paket almak zorunda kalıyorsunuz. O yüzden size paket sınırı koymayan yerlere bakmanızı tavsiye ederim
busraer Sehaninannesi_ birde şuanda indirimde var devam ediyo ben kaçırmak istemiyorum ama inşallah giden çıkar 😀
FmBetull Ben gitmedim ama bende gebelikten sonra lazer düşünüyorum Konya’da da var Dilan Polat.Bilgisi olan yazar belki üstte kalsın🌼
busraer FmBetull evet çoğu yerde var yeri herkes memnun ama lazerde 8 seans olunca bilemedim sonuç güzel bitiyor mu son sistem lazer aletini kullanıyormuş daha etkili olan ama bilemedim şimdi bende
FmBetull Betusgll Emzirirken lazerin herhangi bir etkisi olmuyor bebeğe gidilebilir sadece doğumdan sonra adetin düzene girmesi gerekiyor☺️
Betusgll Sehaninannesi_ malesef canım gebelik önemli olduğu kadarda emzirme dönemide önemli ne yapmak istiyosan emzirdiğini mutlaka söylemen gerek ona göre
FmBetull Sehaninannesi_ Emzirme döneminde lazer yaptırmanın herhangi bir sakıncası yok merak etmeyin sadece adetinizin düzene girmesi gerekiyor hormonların eski düzene dönmesi için.Sağlıkçıyım içiniz rahat olsun☺️