Minikbirkalp Bir akrabanın düğünü var kına ve düğün için elbise aldım sizce nasıl kızlar şalların uyumu falan olmuş mu elbiselerle ☺️ Yeşil kınada Lila düğünde giyilecek 💃💃
Mugela07 Minikbirkalp yeşile daha açık bi renk şal tercih ederdim krem gibi 🤷♀️ Ama tabii ten rengi ve yapılan makyaj tonları da önemli ayrıca 2 elbise de çok güzelll
Emir_mom Minikbirkalp Elbiseler güzel 🌸 Şallara gelince özel günlerde bu tarz elbiselerin üzerine tafta tercih edebilirsiniz daha güzel duracaktır :)
Minikbirkalp Mugela07 krem var ama değişik bir tenk olsun istedim belki krem de yakabilirim hafif bir makyaj olucak teşekkür ederim 💐🥰
Minikbirkalp Emir_mom teşekkür ederim tafta kullanmayı çok sevmiyorum biraz kalın geliyor bana havalar da ısınmaya başladı malum ☺️
Minikbirkalp Lisabh teşekkür ederim hem hamilelik hem de çok yakın akraba olmadığı için çok abartı birşey tercih etmek istemedim ☺️
Minikbirkalp Tatlican çok teşekkür ederim sağolun yeşili oğlumun doğum gününde almıştım bir yaş çekimi için tekrar bu elbise almak istemedim değerlendireyim dedim ☺️
1balkizannesi yeşil çok günlük gibi diğeri de güzel değil nasl attn resmi bende fikrimi ataym favorilerime eklemistim
Busramaden Minikbirkalp ben bu tur abıyelerde renge renk takılması taraftarıyım daha agır duruyo farklı renkler basıtlestırıyo
Minikbirkalp Busramaden lila renkli oalni öyle yapıcam da yeşille yeşil hoş durmaz gibi geliyor bana ☺️
Minikbirkalp 1balkizannesi ben hamile olduğum için göğüs altından bol olmasını tercih ettim malum göbek içime en çok sinen de bu oldu evet sizinki de çok güzelmiş ilerki zmn larda bir düğün daha olursa tercih edebilirim ☺️