Ekinoks1 Merhabalar. Kızım 2.5 aylık ve 3 no bez kullanıyoruz. Ama mütemadiyen her gün 1 sefer kızımın sırtına çıkıyor. Dar geliyor deseniz gelmiyor. Neden oluyor anlamadım. Sizler de yaşıyor musunuz? Ne yapabilirim
Gokyuzumm Ekinoks1 bizde son zamanlarda çok sık yaşamaya başladık bu olayı. Altını pislettigi gibi alıyoruz bekletme de yapmıyoruz ama hep bi tasma sızdırma söz konusu 🤦🏻♀️ Değiştirmeyi düşünüyorum ama başka bezde pişik yapicak korkusu var 😕
Emir_mom Ekinoks1 Biz 7 aydır kullanıyoruz dediğiniz gibi bi sorun yaşamadık.Sleepy’nin hangi bezini kullandınız?
Ekinoks1 Gokyuzumm ben de aynı şeyi düşünüyorum. Cildi çok hassas zar zor bunu bulduk pişik yapmayan. Prima alsam gerçekten pahalı🤷🏻♀️
Minzilikuymak61 Hep molfix kullandim bi ara pahali diye herturlu bezi deniyim dedim ama molfix den başkası yok gercekten
Birmartannesi Ekinoks1 külot bez mj??bebeler basınçlı yapıyor birden zirttt diye çıkıyor ya ben çok batirdim öyle
Haticee_ Bizde 1 aylık olduk şuan 2 nolu sleepy kullanıyorum ve haftada muhakkak bi kaç kere sızdırma bende yaşıyorum 👀 böyle devam ederse değiştiricem bakalım
cagankusunannesiii Ekinoks1 sleepy den hiç memnun kalmadım ben de hem üstüne geçiyodu geçmese de çiş kokuyodu dışardan molfixe geçtim ben ondan çok memnunum
Ekinoks1 cagankusunannesiii hemen alıyorum bezin boş kısmı bile kalmasına rağmen diğer taraftan çıkıyor
Gokyuzumm Ekinoks1 Primayi bı yakinimdan alıp deneme fırsatı buldum. Dokunmadı gibi ama hem dediğiniz gibi çok pahalı. Oda çok fazla koku yapıyordu emişini felan pek sevemedim 🤦🏻♀️
Edizinnuru Ekinoks1 bende bio kullandım ilk çıktığı zaman aldım çok beğendim sonra bozdu . Molfixe geçtim. Rahatım valla.
Yoruldum Ekinoks1 Hiç yaşamadım ama başka bebeklerden gözlemlediğim kadarıyla hemen yapılma anında değişmediğinde dışına çıkıyor
Ekinoks1 Yoruldum hemen değiştiriyorum. Zaten bebeğimin cildi çok hassas mümkün değil altında uzun süre bırakmam