Damla_2121 Kızlar bebeğim 36 günlük ve çok aşırı gazı var sürekli ıkınıyor ne gece uyuyor ne gündüz 5 dk gözünü kapatıp açıyor .sırtına karnına sürekli masajda yapyorum ayaklarını kaldırıp indiriyorm.ama ne yaparsam yapaym bos. gazını çıkarmasına rağmen hep yenileniyor sanki gazı artk ne yapacağımı şaşırdım piskolojim alt üst olms vaziyette .milletin bebeğine bakıyorum hiçbir sıkıntı yok ne gaz ne bişey .sütüm az diye süt +mama olarak gidiyorum .başta Aptamil kullandm çok gaz yaptı diye sma kullanmaya basladm o da gaz yapyor artk ne yapacağımı şaşırdım kaldm. Gaz damlası olarakta bio gaia kullanıyorum . Bana lütfen bir akıl verin ne yapabilirim sizin bebeğinizde böylemiydi bende tekmi böyle bir sorunmu var anlamıyorum ki 😔😔
FerdAzraMira Damla_2121 merhabalar canım bende taze annemin 45 günlük bebeğim var aynı durumları bende yaşıyorum bizde mama+meme ile besleniyoruz mama hipp combiotic kullanıyorum tavsiye ederim organik anne sütüne yakın gaz yapmıyor. Gaz damlası bizde biogaia kullanıyoruz ama yanında nurse harveys colex de kullanıyoruz doktor önerisiyle biogaia bağırsak da ki gaz oluşumunu engelliyor nurse harveys gaz şurubu etki ediyor Allah’a şükür 🤲🏻 Ama haala uykularımız aynı uyumuyor gece de gündüz de ağlamaları azaldı eskiye bakarak
Alpisinannesi7 Damla_2121 ıkınmaktan göbek fıtığı olmuştu bebeğim ( Nurse Harvey’s ) gaz damlası yada şurubunu kullandım çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Gmzoz Damla_2121 biogea biz gaz damlası değil canm o yüzden onun yanında ikinci Bi damla kullan mesela relactaz benim oğlum da 2 aylık az rahatladı ama çok az şuan sürekli ağlıyor uyumuyor Du hala doğru dürüst uyumuyor ama en azından az ağlıyor hatta burda paylaşım yapmıştım millet 40 mız çıktı gülüyoruz filan diyordu biz ise sürekli ağlıyordum gülmeyi bırak ama şimdi baya gülüyor mutlu ama uyku 4 5 ayda tam geçince düzelir diyorlar
asya_15 Damla_2121 bu ara da gerçekten ben çok zor geçirdim o dönemi tecrübesiz de olduğum için postu görünce vicdanen yazmak istedim bu site de ilk kez size yazdım inşallah düzelirsiniz
Damla_2121 FerdAzraMira bana şurup önermedi ama kesin alıcam böyle olmuyor gerçekten onada yazık banada yazık bu piskolojiyle çocuğumla da ilgilenemiyorum gerçekten o kadar zorki .elimdeki sma az kalmış bitsin .ama ben smanın gaz ve kabızlık mamasını almıştım o da boş o olmazsa diye bide Bebelac Gold aldm ama bitse Bebelac Goldu kullanıcam o bitsin bakaym o da aynı etkiyi gösterirse bu sefer dediğin mamayı alicm maf oldum gerçekten uykusuzluktan baş ağrısından duramıyorum
Metisko Yalnız değilsin, 32 günlüğüz biz de. Bazen 6-7 saat hiç durmadan ağlıyor. Memeyi de tutmuyor. Sabır çekiyorum. Şimdi bir arkadaşım tarif attı. 1 çay bardağı içme suyuna 1 çay kaşığı kimyon atıp içeceğim. İnşallah işe yarar.
FerdAzraMira Metisko evet @Damla_2121 bende içiyorum kimyon hergün bi bardak faydasını görürsün inşallah
Damla_2121 Metisko inanki onuda yaptm hem kimyon hemde rezene çayı yapıp içiyorum ama gerçekten boş bn hiç bir faydasını görmüyorum
FerdAzraMira Damla_2121 neden önermedi acaba yazık kuzucuğa rahatlatmak lazım sık sık masaj yap saat yönünde ayaklarını karnına doğru ittir onun da etkisini görürsün. Geçecek bugünler elbet sabretmekten başka çaremiz yok
Damla_2121 Gmzoz relaktaz damladan memnun musun bebeğine iyi geliyormu yani . gerçekten artk şaşırmış vaziyetteyim
asya_15 Öncelikle Rabbim sağlıcakla büyüyüp hayırlı evlat olmayı nasip etsin 🌸4 aylık bi kızım var benimde bizde o dönemler aynı şekildeydik bende bio giva gaz damlasını bir de söylediğin o diğerini kullanıyordum kızım sürekli ağlıyordu emziriyordum yatırıyordum tekrar ağlıyordu aç doymuyor sanıyordum bu arada ilk çocuğum bu yüzden bende sma mamasını aldım ve emdiği halde doymadığını düşünüp mama da veriyordum maalesef ki bebeğimde gaz çok oluşmuştu ne yapsam çağresiz en son mamayı hiç vermemeye başladım yaklaşık 3 4 gün kızım kendine geldi ağlamaları azaldı sütün geliyorsa elinden geldiğince her ağladığın da emzir bir damla dahi gelse durumun nedir tam bilemiyorum ama her ağladığında emzirmekten vazgeçme sakin ol sabırlı ol mamayı bi verme inanıyorum ki düzelecektir 🙏🌸
Damla_2121 asya_15 ya sütüm oldukça emziriyorum ama bakıyorum doymuyor gibi tekrar ağzını arıyor elimi ağzının önüne verince emiyor mama yapmak zorunda kalıyorum bebeğim 3 ay kuvezde kaldı premature bebek düzeltilmiş yaşına göre bugün 36 günlük oldu .o süreçte sürekli pompa yaptm sütümde azalma oldu şuan sütüm var ama az keşke doysada mama vermesem inanın o kadar perişan etmiski beni ilk çocuğum üstelik erken doğurdm 7 aylık olduğum gün doğum yaptm 3 ay kuvezdeydi çok zordu benim için o yüzden ilk çocuğumda böyle oldm başka çocuk düşünemiyorum bile o kadarki korkmuşum cocuktan
GamzeKarel Damla_2121 48 günlüğüz bizde bizimde gaz problemimiz var Maflor plus kullanıyoruz ben sindirim sistemini hemde gaz giderici şuanlık faydasını gördüm ama vucüt alışınca etkisini yitirirmi bilmiyorum bide her yemekde kimyon kullanmaya çalışıyorum ve incir suyu içiyorum