Yeymen Sahrabalam geçmiş olsun.calpol kıvamlı bir ilaç küçükken bende zorlanirdim sürekli genzine giderdi şırınga ile vermeye başladım azar azar sizde isterseniz bir dahakine öyle deneyin
MySunny Sahrabalam kuzu bunu burdan ne kadar öğrenmeye çalışsanda boş.Bununla ilgili vidyolar var youtube de izle.Ben ara ara izlerim,tekrar tekrar hatırlamak için teknikleri.
Aselbuk Sahrabalam nefesi gitiginde gotunu sıktir baya iyi sıktır ama doktor demisti kizim bikere dusup bayilmisti ne nefes vardi ne ses asla unutmam gotunu sıktırdim tırnaklarimi gecirdim desem yeridir oyle geldi yada yüzünede üfleye bilirsin
Seyyid_Ali_2021 Aselbuk kız bu nekadaaar açıklayıcı yorum 😆😆😆tövbe yarabbim 😆😆 bir de merak ettim harbi bu yöntemi dokturunuz önerdi mı😆😆
Sahrabalam Mertela_32 evet sıvıydı şurup içirdim bir anda boguldu doktorumuza söylerim uygulamalı gösterir
Sahrabalam Busraa3535 Allah bir daha yaşatmasın eşimi gönderdim hemen sadakasını çıktık çok korkutucu çok ömürden ömür gidiyor
Seyyid_Ali_2021 Sahrabalam çok geçmiş olsun rabbim yaşatmasın takipli dokturunuza sormak bu durumu en doğrusunu uygulamalı öğrenirsiniz bende sayenizde bunu not aldım dokturuma bu ay soracağım.🌹