Eylullmomss merhabalar, ömcelikle sorunuza cvp vermek istiyorum, bir seans çift kişi 500 tl. Eger değişmediyse tabi.. 🙏 en son sanırım 4 ay önce gittik, inanın hatırlamıyorum. 50 dakika sürüyor, bütçenizi ve gelirinizi bilmiyorum ama malesef ücretler bu sekilde, genele bakıldıgında hep bu fiyatlar cıkıyor. Devamlılık önemli, ve ilk baslangıc olarak 10 günde bir gibi çağırıuoe, siz bu sireyi uzatıp kısaçtabilirsiniz ilknur hanım nasık uugun görür bilmiyorum. Ama giderseniz, cok seveceginize eminim. Tamamen bilgi birikimi ve tecrübleriyle mantıga dayalı konusan bir kadın. Eşinizin hatalarının farkında olması ve yardım almak istemesi o kadar güzel ki, ben eşimi zor ikna etmiştim. Bizde boşanmamak için son care gitmiştik, köprüden önce son cıkış gibi.. sizden ricam herşryi orfs konusup orda bırakın en başlarda, sesns somrası sen bunu dedin ben bunu dedim neden dedime girmeyin. Kavga mı ettiniz gerilidniz mi orda bırakın.. emin olun daha güzel sonuclar alıcaksınjz.. o kadar kalpten diliyorum ki, kızınız için tekrar sevgi ve saygıyla, mutluklıkla atsın kalbiniz 🙏