AgentMom Eylullmomss uygun fiyat denince yazılmamıştır. Psikoloğa gidiyorum 460 TL oldu. Aile terapisti bir tık daha pahalı. Elife Boydaş var Kartal tarafında. Ama fiyatlarının uygun olduğunu düşünmüyorum.
Eylullmomss AgentMom acaba Anadolu yakası mı bu fiyatlarda yani şöyle evliliğimizi sağlıklı bir evlilik haline getirirse hakkını veririm uygun fiyatlı demem ama hakkını vermesi lazım ben devletinkine gittim çok sonuş alamadım ücretsiz olduğu için sanki önünde bir Metin varda hep ordan okuyormuş gibi geliyor devletin ücretsiz olanlar saatim dolsun maaşımı alım kafasındalar
DemirEge Eylullmomss bakırköy ataköyde ilknur yılmaz psikolog. Kendisiyle cok verimli seanslar gerçekleştirdik, nolta atışı tespitleri olan bir psikolog, devam etmeyi düşünüyorum tek kendim olarak, bana cok ii gelmiiti. 500 tl çift seansı hala değişmediyse 😌
AgentMom Eylullmomss Anadolu yakası. Netten yorumlarını da okuyacaksın. Birde psikoloji bölümü mezunu olup, klinik psikolog yüksek lisansı yapmış olan ve 4-5 sene aile terapistliği yapan birini seç. Aile danışmanı adı altında da terapistler var
Eylullmomss DemirEge çift seansı mı yani aile terapisti mi ay hemen arıcam eğer öyleyse size iyi geldi mi yani evliliğinize
Eylullmomss AgentMom evet bende öyle istiyorum şuan o kadar çok psiloglar var ki diplomasız onada dikkat edicem tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🫠🙏
DemirEge Eylullmomss aile terapisti kendisi. Çift seansı. İki kişi 500 tl verdik. Ben cok yararınj gördüm. Ufkum acıldı. Kendimi sucladıgım herşey için özür diledim kendimden. Eşimde bazı hatalarını anlamıştır diye düşünüyorum. Erkekler biraz tuhaf.. ama bence denemeye değer, link atıyorum https://instagram.com/psikolog.ilknuryilmaz?igshid=YmMyMTA2M2Y= yakınsa gidin mutlaka
AgentMom Eylullmomss evet Kartal day dı yeri değişmedi ise. Ama psikolog yorumlarını mutlaka okuyun , ve eğitimlerine dikkat edin