Derin123 gos fos pupa nükleotid ilaveli olacak (mikrobiyotanın korunması için) özellikle anne sütü almıyorsa bağışıklık sistemi için bu şart. Maltodekstrin ve glukozal tatlandırıcı ve kıvam artırıcılar içermemeli. Aya uygun ilerlemeli, mesela 6 aydan sonra c d ve iyota olan ihtiyaç artar( hepsine arttığı gibi) mutlaka ve mutlaka dha içermeli. Tercih ettiğin formül süt bunları içeriyorsa anne sütü noktasında pek kaybın olmaz.
Bunlara en uyumlu ve en yüksek değerlere sahip 2 matka hipp ve aptamil. Hippte gos ilavesi yok ancak içeriği gayet iyi ve değerler yüksek. Aptamilde fos Gos nükleotid p. Zinciri var, o da başarılı. Ben tek bir formül süt verilmesindense 2 belki 3 formül sütün dönüşümlü verilmesinden yanayım. Ben Aptamil ve Hippi dönüşümlü veriyorum. Smayı hipp ve aptamil kadar araştırmadım ancak bu 2 markaya göre değerlerinin bir tık düşük olduğunu hatırlıyorum. Hipp ve aptamil dönüşümlü devam.
Yaşına gelmeden doktor onayı ile möller’s balık yağına başladım. Türkiyede 1 yaş beklenir ancak Avrupa ve Japonya’da doğumdan itibaren 2.5 gram verilebilir.
Mama tercihinizde kilo aldırması en son düşüneceğiniz şey olmalı. Bazıları sadece kilo kriteri ile seçim yaptığı için söylüyorum