adrmz54 hepbahar123 canım her 30 ml suya 1 ölçek mama koyuyorsun..60 ml suya 2 ölçek mama..90 ml suya 3 ölçek mama koyuyorsun o şekilde gidiyor..su bebeğin içeceği iliklikta olmalı.. mamayı koyup güzelce çalkala veya kaşıkla karistir topak kalmasın..
hepbahar123 adrmz54 ölçrk dediğin içindeki kaşıkla dimi bir kaşik bir ölçek iki kaşık iki ölçrk şeklinde ilerliyor dimi kusura bakma cahilliğime verin . Kutuyu da inceledim anlaşılır yazmıyor bir de 4 aylık olďugu icin o yenidoğanda almıştık şu an kullansam sorun olur mu 2 numa mamami vermem gerek
hepbahar123 adrmz54 bu mamalarin kullanım süresi bir hafta mı🤢 bendeki açıktı buzdolabındaydı 2023 yazıyor son kullanma tarihi
hanimkizinannesi Derin123 bebeğime 3 aylıkken hipp organic combiotic kullanmaya başladım gazlı bir bebek olmasına rağmen çok iyi geldi. Kilo alımı gayet iyi ve şükür herhangi bir sorunu yok. Tek sorunu fiyatı biraz yüksek
Aysee27 Astral bence humuna daha güzel oğlum içiyor sma da çok güzel içmedi her mama iciste çığlık cigliyz 4 ay 20gunluk koku çok fazlaydı humunaya göre
kubramomm- Derin123 doğduğu ilk gün Hipp kullandık 1 kutu sonrasında hep Aptamil 6 buçuk aylık aptamille devam ediyoruz 😍
gmzerdgn Derin123 biz 4. aya kadar hipp combiotic kullandık sonra çok kısa aralıklarla beslemek zorunda kalıoduk çabuk acıkıodu 4. aydan sonra normal hipp mamaya geçtik 14. ayda kendiliğinden bıraktı mamayı da biberonu da
Halime1 Merhaba Bizde ilk sma optipro kullandık cok kusma ve kabızlık yaşadık. Daha sonra bebelac gold nutricare geçtik kabızlıgı gecti kendi kendine kakasını yapıyor artık ama doyuruculugu hakkında biraz terettürdeyim 2 saatte bir 100 cc iciyor cabuk acıkıyor mamanın doyuruculugu mu az bilginiz var mı
Emine1532 Efem18 benim bebeğimde prematüre 5 ayligiz düzeltilmiş 3 ayligiz 3 saatte bir 120-150 ml arası içiyor hipp organik combiotic kullanıyoruz başından beri 1500 gram doğmuştu şuan 6 kiloyuz çok memnunum ben 🥰
Efem18 Emine1532 öyle mi Rabbim bağışlasın inşallah, bende başka mamalar denemek istiyorum inşallah bende bi problem yaşamam
Sevgi4848 zeyneps034 bende de bi kaç kez oldu gün boyu biberonu hep itti diliyle sadece mama verdiğim için mama yemesi gereken zamanda mecburen bi kaç farklı biberon denedim o anlarda anca öyle
Yonca93 Derin123 3 aydan itibaren sma kullandik coook guzel kilo aldirdi sonrasinda nedense sma yi cok kusmaya başladı aptamil denedim denemez olaydim çocuğum gazdan cok agliyordu, gerci her bebekte gaz yapacak degil ama ben 2 kere şans verdim aptamile ikisindede geceleri basbas bagira bagira agliyarak uyaniyordu gazdan. En sonunda Humanaya gectim asiri derecede memnunum degistirneyide kesinlikle düşünmüyorum kilo alimi ideal ayrica gun icersinde 3 4 kez kakasinida yapiyor gaz sorunuda yok sende şans verebilirsin bence Humanaya
Sevgi4848 ofdiyorum evet o yüzden değiştirmedim bende hiç ne kabızlık ne de bir gaz problemi yaşamadım umarım böyle devam eder
MyPrincessBaby_ Derin123 başta sma optıpro kullandım kötü değildi , sonra aptamile qeçtim , hipp te denedim ama benim kızı doyurmadı hipp sürekli içmek istiyordu , tekrar aptamile döndüm , aptamili seviyorum gaz sorunumuz da yok elhamdülillah
Edanurkkeless Deletedmom_25 pardon canım kansızlık yazmışım Demir eksikliği yapıyor öyle birşey var canım doktorlar söylüyor zaten keci sütlü mamalar icin bahsediyorum ama hipp için değil
Balim38 Derin123 öncelikle meraba. Sen mama deneyerek bebeğine hangisi iyi geliyorsa onunla devam edeceksin . mesala örneğin gaz damlası marka marka bazı bebeğe iyi gelir bazısına kötü buda öyle birşey. Kendimin gözlemle bende sma optipro kullanıyorum. Ama artık sütüm yok sma comford alcam
Deletedmom_25 Balim38 aslında sorum buydu cnm mama değişince yavaş yavaş mı vermeli yoksa birde diğer mamadan kesip yeni alınan mama verilse bi sakıncası olur mu
Edanurkkeless Deletedmom_25 hipp keci sütlü değil ki canım bende hipp kullanıyorum.Keci sütlü olan mamalar golden goat baby goat falan