Derin123 hipp organikle başladım fazla doymadı ilerleyen zamanlarda isteksizlesmeye başladı gaz sorunumuz çıktı sonra tavsiye üzerine golden goata geçtim oda gaz yaptı aşırı derecede sonra Bebelac Gold aldım başta çok memnundum 2paket bitirdik hiç bir sorunumuzda yoktu 3.pakete geçtiğimizde şans eseri aşırı yoğun balık kokusu ve tadıyla karşılaştık benim midem almadı bebeğimin nasıl alsın sonra aptamil denedim sancı ve kabız yaptı ve herkesin tavsiyesi üzerine sma optipro aldım bu hepsinden daha beter yaptı aşırı sancı bebeğim uyumuyordu zaten hafif gazlı bir bebekti iyice kötü olmuştu sonra comfortla karşılaştım o kadar iyi geldiki ve doktora götürdüm çünkü o kadar çok mama değiştirmiştim ki bebeğimin bağırsaklarında birşey olmasından endişelendim doktorum optipronun anne sütü alan bebekler için olduğunu confort un ise gaz ve kabız yapmiyacagini devam etmem gerektiğini söyledi Bebelac Gold için ise kesinlikle vermemem gerektiğini içeriğinde diğer mamalara göre çok fazla şeker barındırdığını söyledi.bende 3aydir ama confort kullanıyorum çok çok memnunum ama mama seçimini bizlere göre belirlememelisiniz çünkü herkesin bebeğine iyi gelmeyebilir veya kötü gelmeyebilir doktorunuzun seçimine öncelik verin deneyerek anca bebeğinize hangi mamanın uygun olduğunu anlayabilirsiniz 🤗🙏❣️