Noname21 Doga0812 patates piresini yemese de olur zorlama hele tuzsuz veriyorsan verme zaten . Tuzsuz tadı çok kötü oluyor
Noname21 Doga0812 sulu köfte yap illa patates yapacaksan Bir faydası da yok kabiz yapar tok tutar o ladar
Cennet-Eserr Doga0812 birde şöyle bişey deniyorum tabi sizin bebiş nasıl bilmiyorum ama ben genelde dudak ağız ucuna bırakıyorum bir tık katı gıdaları benim oğlumda çok öğürüyor direk ağzına koyunca. ya parmağımla ağzının ucuna koyuyorum kendisi çevirerek ağzında salyasıyla bi şekilde yutmayı öğreniyor kaşıkla direk ağzına bırakmıyorum dil ucuna bırakıyorum yani kısacası
Doga0812 Cennet-Eserr öyle de verdim ama dediğim gibi istemedi yiyor öğürüyor ısrar ettim yüzünü eksiliyor ve tekrar öğürüyor
Dondurmalikahve Doga0812 Evet ayarı iyi ama dediğim gibi ilk defa yiyor hemen beğenmemesi normal bir daha tekrar denersiniz.
deniz-95 Doga0812 hee anladım. Attığın resmi gördüm az katı geldi bana biraz daha sulu yapabilirsin sanki.
Kuzeyedi Doga0812 Merhabalar,ek gıda döneminde öğürmek refleksmiş,beğenmemesi veya yemek istemediği için değil :) bugün yemediyse yarın yine deneyin :)
Cennet-Eserr Doga0812 patatesi de sevmeyiversin hangimiz oturup haşlanmış patates yiyoruz 🥰 çorbasında falan illaki yer
Balim38 Doga0812 ben içine anne sütü hakiki zeytin yağı 4 damla Keçi boynozu özü katıyorum 4 damla ( şekersiz 2 gündür deniyorum. keçi boynuzu özü Trendyol ( wefood ) yorumlara bakın ne demek isteğimi anlarsınız ☺️
Doga0812 Balim38 bendede dut var hakiki zeytinyağı da kattım hakiki ama yemedi sadece pekmez lkatmadim
minikkusuuummm- Doga0812 hem patates hemde tuz mu hiç vermeyin yani daha iyi🙃 havucu falan tattirdiysanız havuc patates falan yapın daha tatlanmıs olur yada patates yogurt iyi gidiyor🥰