Mrvsnmz Merhaba hanımlar bebeğim 3aylık sünnet yaptırmak istiyoruz ancak karar veremedik bir yanım daha çok küçük yaptırma canı acımasın diyor diğer yanım yaptırda olsun bitsin bi diğer yanımsa acaba ilerde mi yaptırsak🤔🤔🤔 tecrübeli anneler fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürlereerrrrr😇🤗❤️🙏
FeriDeniz Mrvsnmz bezliyken çok çabuk iyileşiyor. Bebek olduğu için de hatırlamıyor sünnet olduğunu, travma yaşamıyor. O yüzden iyice hareketlenmeden karar verip yaptırın derim. Sonra iyi ki erken yaptırmışım dersiniz.
denizyildizi Mrvsnmz ne kadar erken o kadar iyi. 5 aylıkken yaptırdık iyili yaptırmışız. Bende çok tedirgindim ama hiç korktuğum gibi değilmiş. Bezliyken çok çabuk iyileşiyor ve psikolojik olarak da hatırlamaması en iyisi.
Ummus-kaan Mrvsnmz 15 aylıkken yaptırdım bin pişman oldum daha önce yaptırmadığıma hareketlenince çok daha zor bence hemen yaptırın 2 güne toparlıyorlar kendilerini
ikarus Mrvsnmz ne kadar erken o kadar iyi.. yaptırdıktan sonra ne zaman konusu açılsa eşim de ben de iyi ki yaptırdık diyoruz. O yüzden tavsiye ediyorum yakınlarıma da. Büyüdüğü zaman hem canı yanacak hem de bilinçli olduğu için ekstra korkacak. Hiçbir şeyin farkında değilken, anlamadan olması bence daha iyi. Yine de siz bilirsiniz😊
Kayrarel Mrvsnmz biz yaptırdık üç aylıkken oldu bitti kafamız rahat şimdi sadece bir hafta dikkat ediyorsunuz o kadar ... hızlı iyileşiyorlar bu bir avantaj sağlıyor... emeklemeden dönmeden halletmiş olursunuz tavsiye ederim... büyük oğlumu ilkokul çağında yaptırmak istemiştik ama en yanlış zamanda üç yaşında sağlık sorunları nedeniyle acilen Sünnet etmişti Dr ve 22 gün boyunca ağladı hiçbir oyuncak istemedi benimle konuşmadı ben de de oğlumda da travma olmuştu hala anlatır annem kendi elleriyle beni kesmelerine izin verdi diye 😔 böyle olunca ikinci oğlumda ilk fırsatta Sünnet yaptırdım ohhh rahatım artık ☺️
mummy Mrvsnmz biz de 2.5 aylıkken yaptırdık herkes küçük daha dedi ilk gün zor oluyor ama geçiyor şu an 6 aylık şimdi yaptırsak daha zor olurdu dönüyor çünkü her şeyin farkında. Minikken pek bilmiyorlar bence yaptırın
Miniktosbambuyurken 11 günlükken yaptırdık 3 gunde iyilesti cok sukur. Simdi 1 aylığız. Sadece sunnet oldugu gun yarim saat kadar cok agladi bacaklari bir sure tutuldugu icin onun disinda aglamadi agrisi olmadi demek ki diye dusunuyorum. Ne kadar erken o kadar iyi gercekten. Hatirlamamasi travma yasamamasi benim icin en onemli noktaydi
Annemmm Mrvsnmz valla canım kesinlikle yaptır. Ben memlekette doğum yaptım 20 günlükken gittim. 10 günlükken yaptırmak istedik yapan dr olmadı 40 çıkmadan yapmıyoruz diye. Orda kimsem olmadığı içinde mecbur memlekete gelmeyi bekledim. 7 aylıkken memlekete geldik ilk işim sünnet oldu. Eve sürünüyordu yüz üstü yatmayı çok seviyordu ama 2-3 gün sabrettim sürünmesine yüz üstü yatmasına izin vermedim çok Şükür hemen iyileşti. Kesinlikle yaptır küçükken hiç bilmezler
Nlngucluel Mrvsnmz cnm bence yaptırmalısınız küçükken iyi oluyor ben 2 aylıkken yaptırdım çok şükür iyi geçti
balannesiii Mrvsnmz şuan yaptırırsan ilk gün biraz canı yanıcak sonrasını anlamıycaksın bile kendiliğinden iyileşicek ama ileride anladıgında yaptırırsan canı cok yanıcak eli sürekli oraya giidcek ve daha cok zmaan alıcak iyileşmesi bunları göz önünde bulundur canım ben 1 yaptırdım 2 aylıkken hep iyiki diyorum sünnet esnasında eller ayaklar tutuldugu icin ağladı ama sonrasında hiç zorluk cıkarmadı🥰
Dilekbrnc Mrvsnmz biz 2,5 aylıkken yaptırdık sadece iğne yapılırken ağladı kesilirken hiç bişey hissetmedi sonrasında da 2 bez değiştirmede ağladı geçti bitti şükür, bence en doğru zaman hem bezdeyken hem de dönmeye oturmaya vs . Başlamadan yapılması
Toprakbey Mrvsnmz lokal olabilir şuan o yüzden tavsiye ederim. Dönmeye emeklemeye başlamadan olsun bitsin. Benim oğlum emekliyordu sıkıntı yaşamadık çok şükür herseyin farkında gibi dönmedi bile. İnan 1 haftaya hiç birşey kalmıyor. Sadece ağladığı 2 saat o da ayılırken ve çişini yaparken. Çiş yaparken hep kaldırıp dik tuttum o zaman ağlaması kesiliyordu. Daha sonra hiç ama hiç ağlamadı. Tavsiyem gerçekten lokal olsun. Genelde o 2 saat perişan oldu yavrum ayılırken.
Tucig Mrvsnmz bence kesinlikle yaptır canım hareketlenmeden çok iyi oluyor hemen iyileşiyor büyüdükçe çocukların psikolojisi daha çok etkileniyor anneler de o şekilde
Elif125 Mrvsnmz temmuzun 13 ünde yaptırdık 2 aylık iyileşme süreci hızlı oldu ve canı hiç acımadı ilk idrarında ağlıyor birde iğne yapılırken sonrasında senin dikkatinle çabuk iyleşir . Ayrıca enfeksiyon olabilirmiş erken sünnet çok önemli . İdrar geçişi düzgün olmalıymış
CerenBulut Mrvsnmz 3 ay 3 günlüktü yaptırdık iyi ki diyorum şimdi yasına girmiş yaptıranları görüp okuduktan felan sonra doktorlar 6.aya kadar diyor zaten bence geç kalmadan yaptır derim üç güne kabuk tutttu ve şükürler olsun çok güzel atlattık
Maryyy Mrvsnmz biz 2 yasinda yaptirdik. Bebekken yaptirmayi yegledim. Narkoz aliyo olmasi stres veriyo insana.Ayrica buyudukce durumu ona izah etmek ve o ameliyat kapisindan ayrilis dahada zorlasiyo. Bence bebekken yaptir. Esim 2 yasindayken bile istemiyordu mesela ben direttim. Buyudukce ona bunu anltamam kalkip bana anne korkuyorum der aglarsa ameliyathane kapisindan iceri veremem hayir dedim. Yaptirdik. Hersey olup. Bitince esim. Bana iyki yaptirdik ya bitti gitti dedi😀