Deletedmom_49 Dün itibariyle diyete başladım. Aralıklı oruç uyguluyorum. Emziriyorum bu arada bebeğim 13.5 aylık. Aralıklı oruç yapanlar var mı??? Sormak istediğim birkaç soru varr🤣 Kızlar beraber ilerleyelim eminim motivasyonu olumlu yönde etkileyecektir❤️
Genc1prensannesi Deletedmom_49 bende başlamak istiyorum ama hep erteliyorum yarın başlayım birgun baslayim diye diyee gidiyor 🥴
Ocak2021 Deletedmom_49 83 kilodan 68kiloya düştüm yaklaşık 1 aydır bırakmıştım yarın geri başlayacağım kilom 68 69 arası gidip geliyor 60 olana kadar devam edeceğim inşallah 😀
Momolmayolunda Deletedmom_49 güzel denk geldi bende bugün başladım 170 boyum ama kilom 73 yaz bitmeden 65 i görsem yeter 😊
Deletedmom_49 Melis84 superr beraber ilerleyelim mi? 😍 Kaç kg verdiniz? Neler yiyorsunuz gün içinde? En önemlisi güncel hedef nedir 🌸
Msssmy Deletedmom_49 Melis84 Momolmayolunda Ocak2021 kaganege Symefe33 Ayaz20 Kızlar bende yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum 72 kiloyum hedefim 60. 18/6 20/4 falan yazmışsınız nasıl oluyor o ? neler yenilip içiliyor ? Yasaklar falan neler yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻☺️
Melis84 Deletedmom_49 ben gebelik öncesi de yaşam tarzı haline getirmiştim ama gebelikte bıraktım şimdi 13 aylık kızım geçen hafta tekrar başladım 65 kg yum 170 boyum. Geçen hafta 1,5 kg verdim. Biraz yavaş gidiyor ama Arada kaçamaklarım oldu. 10 gün sonra foto çekimi yaptıracağız hızlı vermem lazım 😁 16:8 uyguluyorum şuan
Melis84 Deletedmom_49 1 gibi kahvaltı yapıyorum omlet ve zeytin basen wasa yiyorum bazen ceviz badem. Akşama da yemek ne varsa ama protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum
Deletedmom_49 Melis84 olsun çok iyii 😍 emziriyor musunuz? Biraz detaylı anlatabilir misiniz mesela neler yiyorsunuz ❤️
Genc1prensannesi Deletedmom_49 valla öyle bir imkan varsa süper olur destege ihtiyacim var😂 ilk yaptığımda 1 haftada 4 kilo verdim
Ocak2021 Deletedmom_49 akşam 6 ile sabah 8 arasında sadece çay ve su tükettim . Sabah 10 gibi kahvaltı yaptım akşam 6dan önce akşam yemeğini yedim ve 3 litre su içtim . Bende emziriyorum çok şükür sütümde azalma olmadı . İlk 3 günü atlat gerisi geliyor . Kendini yasaklama hafta da bir iki kere çikolata yemek kilo aldırmaz . Herşeyin fazlası kilo yapar .
Ocak2021 Deletedmom_49 yok o benim hassas noktam 😂 1 kaşık atıyorum yoksa içemiyorum. Çayı da şekersiz içsem daha hızlı giderdi diye düşünüyorum
SulNur Bebeğim 6 aylık, emziriyorum ama sütüm çok az, doğduğundan beri mama da veriyorum mecbur. Ben de yapabilir miyim ki acaba? 🤔