Dildeniz Asyadeniz ay sorma ist havası buz gibiydi ve oğlum biraz sıkıntılı bir süreç yaşadı bronşiolit gibi o nedenle korkudan hiç bir yere koymadım hasta olur diye yaz geldi tabi buraya hala gelmiş değil yorganı serdim üstünde tepiniyor onu izliyorum ama durmuyor yüz üstü düştü mü basıyor çığlığı çok fena ya şarkı söylüyorum ona o zaman susuyor ama kesinlikle öne doğru gitme gibi bir çaba yok geri geri gidiyor yavrum istem dışı😂
giz Asyadeniz ayy buyudukce artcak demi dertlerr 🤪 simdi bide seyi kesfetti beni sinirlendiriyo yatakodasina gidiyorum ben o 2 dakka durup sakinlesip donucem iceri diyorum tam oturuyorum bi bakiyorum kapida bana guluyo opucuk atiyo 🤣🤣🤣🤣 tabi sinir falan kalmiyo 🤣
Larinaz 3,5 aylıkken emeklemek değilde sürnüyor galiba tam anlam veremedigim seyler yapıp 3 metrelik alanda cirit atıyordu,şimdi 4 aylığız sabah yatagın ayak ucundan aşağı atlamak üzereydi son saniye yakaladım.6 aylıkken yürür benimki 😂
Kubra__41 Asyadeniz walaha bende şoka girdim gül bence 😂😂😂😂🤣 Larinaz walaha benim oğlum tembel herhalde😁 yere bırakınca yüzüstü istemiyor çünkü
Larinaz Kubra__41 benimkide bebek arabasında bile yüzüstü dönmeye calısıyor.sırtüstü nefret ediyor.ilk öğrendigi şey oydu emerken bile dönmeye çalısıyor şapşik,seviniyor dönüyor,ağlıyor dönüyor 😂😂
Atalayse Asyadeniz 6 aylıkken sürünmeye başladı 8. Aya girdiğimz gün emekledi ve emeklemeye başlayınca bi anda hızlanıp odaları gezme moduna geçti bile:)
Nursima Asyadeniz ben yere koyunca kafasını birden serbest bırakıyo güm diye yere değiyor 5ay 21günlük bu yüzden emekleme pozisyonunda bırakamıyorm acaba böle yapması normal mi
Asyadeniz Maviyesil121212 yarın ilk işin bu olsun keşke vhatspp grubu kursak instgramdan sürekli takiplessek ya insan sıkılıyo valla bu post ii geldi bana 🤣🤣🤣