MuhammedAmine Asyadeniz 15 gündür emekliyor 6 ay 19 günlük öncesinde sürünerek gidiyordu şimdi emekliyor 👼🏻
Mom06 Asyadeniz 3 bçuk ayda geri geri emeklemeye basladı 6 ay 1günlük olduğunda ileri giemeklemeye basladı 😊😊 darısı basınıza çok tatlı oluyolar
Kubra__41 Mom06 nasıl 3 buçuk aylık iken emekleme oldu benim oğlumu otururamıyorum bile 3 buçuk aylık
FeriDeniz Asyadeniz 5 ay 3 haftalıkken emekledi. Büyüyen bebek diye bir uygulama var. Orada bebekler için önerilen bedensel aktiviteleri yaptırıyordum oğluma. Erken emeklemesinde etkisi olduğunu düşünüyorum.
HayriyeBlc Biz 6ay5gunluguz daha yuvarlaniyor surunmeye cabaliyorda daha degil🤭 herkes bana seninki erken hareketleniyor diyordu bizden daha hareketlileride varmis masallah biz geri kalmisiz 😃
Asyadeniz HayriyeBlc aynen ya okuyunca bende şok 🤣 benm görümcem. Falan bebegi büyük kzıımdan 2 Ay bu kadar harekli deiller benm kzıımdab hareketlileride varmış 🤣🤣🤣
Mom06 Asyadeniz öyle basladı bzimkide önce dizlerinin üstünde durmayı öğrendi popoyu ileri geri yapıp kendini fırlatıyodu kolu altta kalıyodu öyle öyle emekledi
Nebicimanne Merve1705 yalniz degilsin bacim tam 6 ay 15 gunluk daha yuzustunden sirtustune donemiyo tembel tosbik 😂
Merve1705 Nebicimanne işin garibi 5 gün önce dönebiliyorkeeen bugün dönmemesi neyin nesi oluyor ben anlamadım ya unuttu yada göbeğinden mütevellit dönemiyor adam 😒🤣 neyse ki yalnız değilmişiz göbekliler klübünde sizin evlat katıldı aramıza🙆♀️