Bellabellaa tv otizm yapmaz ama otizm e benzer belirtiler çıkarır ortaya otizm doğuştandır tv daha çok ilerlemesini yada daha çabuk ortaya çıkmasına sebep olur 13. Aya kadar tv izleten biri olarak yazıyorum 13. Ayda ismine bakmadığını komut almadığını basit yönergeler al ver vs gibi alkış baybay vs bunlar bilmediğini bizi taklit etmediğini kalabalık ortamda rahatsız olduğunu fark ettik norölojiye gittik 3 aylık bi süreçimiz oldu tv 13. Ayda hayatımızdan çıktı 10 15 gün sonra oğlum alkış baybay yapmaya başladı babıldama yerini bilinçli kelimeler çıkmakta başladı izleten birisiniz ki bunu söyleyerek kendi vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz o kadar çok zararı varki yaşamış birş olarak yazıyorum bunları Ewet tv her çocuğu etkilemiyor kimi izleyeerk bişeyler öğreniyor renkleri sayıları vs ama çok nadirdir bu ben izlettim bişey olmadı tv otizm le alakası yok demeyin lütfen ya yaşamadan bilemezsiniz posta bu yorumu yaparak anneye kötülük yapıyorsunuz o çocuğa da eğer bu zamana kadar tv izletilmişse uyaran eksikliği yapmıştır Buda otizmle aynı belirtileri verir benm oğlum şuan 19 aylık 50 ye yakın kelimesi var komut alıyor alkış baybay yapıyor her söylediğimizi anlıyor takıntılı hiç bir hareketi yok benm oğlumuda otizm olabilir belirtiler var denmişti ama değil çok şükür 🙏 o belirtileri göstermesinin tek sebebi tv ydş o gün bugündür açmıyoruz evde izletmiyorum kendimizde izlemiyoruz