23 aylık oglum apitik otizm 3 ay özel egitim aldım halada devam ediyorum raporda cıkarttım 2 de ordan ders alıcak 4 seans floortime 1 sean ergoterapi ve 2 seans duyu bütünlemede almaya basladık tv tablet asla olmucak aktivite bol bol ve akranlarıyla oynama şartıyla bu durumu atlatmamızın 1 sene bile sürmeyeceginin garantisini aldık ve 3 ayda büyük ve hocaları bile sasırtan gelişmeler hatta bu durumu simdi büyük hocalar gözlemleyip seminerde sunuyo takibindeler yani otizmi erken yasta farkedip sıkı bi egitimle asla yılmadan dewan ederseniz tanıyı da durumuda tamamen ortadan kaldırırsınız tabiki burda imkanda sözkonusu Allah yardımcınız olsun umarım bu yol basarılı bişekilde ve iyi egitimcilerle ilerlersiniz evde ögretmenin verdigi ödevlerde cok cok önemli zaten otizim evde anneyle babayla bitiyo okulla kalmıyo yanı cabayı gösteren anne baba olmalı evladı için büyük görev bizde ilgi egitim ve sabır 🙏 sormak istedin her konu için inan yardımcı olmaya hazırım özelden yazabilirsin sana evde yapman gerekenleride anlatabilirim birde tam okumadım sohbeti direk yazmak istedim