Huma_kus34 Kızlar emzirme döneminden sonra porsumuş gosgulerını eskı şekline getiren varmı göğüslerimi severdim suan eskı halinden eser kalmadı :(( ne yapabılırım doğal bı yöntemi varmı bıçak altına yatmaktan korkan bırıyım
Cookie Huma_kus34 6 aydır pentinin toparlayıcı diklestirici sütyenini kullanıyorum baya toparladı tavsiye ederim
2cocukannesi__ Cookie ben evde sutyensiz dolaşıyorum 🤣🤣🤣 armut gibiler çok komik zaten goguslerim küçüktü amannnn
Meovvmeovv Huma_kus34 bir iki kiloluk dambıl kaldırmak, havaya elma toplarmış gibi kolları kaldırıp indirmek ve sırt çalışmak göğüsleri toparlıyor bilginize ☺️
TheBaby Huma_kus34 Doğal yok çare estetik. Ayrıca korkulacak bir şey değil. Ben ameliyat oldum. Araba kullanıp eve gittim. Ne ağrı ne bişey anlamıyorsun bile. Ama işinde iyi birine yaptırcaksın paraya kıyıp.
TheBaby Ranaucarer Ben 2017 yılında 6500′e olmuştum. Geçen sene 25 bin tl di. Şimdi bilmiyorum. Doktorum serbülent güzey di. Hiç ameliyat olmamış gibiyim. Hiç izim yok. Çok doğal. 2.doğumu yaptım hatta. Çok minumum bi sarkma oldu. Çok dikkatli bakınca belli olur onuda ben anlıyorum sadece eski halini bildiğim için. Sütümde geldi. Bi sorun yaşamadım. İnstada sayfası var doktorumun
Cookie zeynepbalci https://www.penti.com/tr/kadin/ic-giyim/sutyen/dekolte-cozumleri/lotus-dolgusuz-sutyen/p/PLFGXGJM19SK-SKI 😂