Meraklimama Kızlar aralıklı oruç yapıyorum ama tek öğün yiyorum sabah kahvaltisi geri kalan zamanda meyve ,kuruyemiş,çay,kahve,ayran hatta günde bir minik çikolata (miniki varya ondan oğluma alıyorum ),😆coook acikirsam ⅚ kaşık yemek tmmim yuppi 🎉🎉🎊🎊🎊🎊
Wastermellon14 Meraklimama gece ile kahvaltı sabah artık ne yiyorsan arasında ne kadar zaman oluyor ?
glsma06 Meraklimama aralikli oruc ugulamadim emzirdigim icin ben de 2 ana ogun 3 ara ogun ve ana ogunlerde 3 dilim tam bugday ekmegi olmasina ragmen 1 haftada 3.5 kilo verdim seker yoktu tabi ogunlerde 😂
Meraklimama Artizneararlabazarda mümkün tabi üç günde bile alırım ben olsam yemek yemeyi çok seviyorum kilo almaya da musaitim
MySunny Artizneararlabazarda mümkün değil imkansız. Ödemdir o. Detoks yapınca hemen 2 günde gider.Kilo almak öyle 2 3 gün de olmaz,aylar gerekir o kadar kiloyu almak iiçin.
Meraklimama Wastermellon14 sabah kahvaltısı en geç 10 da yapıyorum birdahaki güne kadar meyve,kuruyemes,kahve çok acikirsam 4_5kasik yemek baya bir arası oluyor
Meraklimama Wastermellon14 iki haşlanmış yumurta,zeytin,peynir ama normal değil krem vayahit labne salatalık,domates3yesil biber sadece haşlanmış yumurtada değil omlet falanda yiyorum salam sosis de yiyorum
Rika Meraklimama ben de diyete girdim aralikli oruc yapiyorum. Ama 2 ogun besleniyorum aralarda hicbir sey yemiyorum. Sabah kahvalti 11 aksam 6 yiyorum. Tartilmiyorum ama bilemiyorum kilo vermisimdir insallah. 1000 kalorilik besleniyorum. 1 hafta oldu bol eksiler diliyorum herkese. Buarada aksamdan detox suyumu hazirlayip gun icersinde iciyorum tok tutuyor.
Artizneararlabazarda Meraklimama işte ben müsait değilim sanırım her sryi ekmekle yememe ragmen 50 kiloyum 4 cocuk annesiyim
Pandayavrusu28 Meraklimama peki canım akşam yemek olarak ne yiyorsun ya inanki düşük kalorili yemek bulamıyorum
Elifffinnn10 Meraklimama ben de siz gibi tek öğün yiyorum bende 7 günde 4 kg verdim ama spor yapamiyorum malesef siz yapiyor musunuz
Meraklimama Elifffinnn10 bende yapamıyor 14aylik ve 2 aylık iki bebeğim var onlar ve bu v işleri spor niyetine oluyor 😆😆😆😆
Elifffinnn10 Meraklimama sarkma falan olmaması için aslında yapmak gerekiyor ama malesef bende vakit bulamıyorum hem sporla daha çok veririz kilo
Meraklimama Elifffinnn10 aynen sporla daha çok ve çabuk veririz ama o vakit ve yapacak yer yok zaten şarkılık var sporla toparlaniyor
Balkupum2505 Meraklimama kısa sürede kilo vermek iyi deyil diye biliyorum diyetisyeminden dogru.. yani sürekli dikkat etmeniz gerekiyo yoksaki kisa sürede verdiginiz kiloyu 3 günde bile geri alinabilirmis