Rules Bu neeeee bu neeeeee yahu ne olur geçecek diyin. Sakin oğlum gitti tazmanya canavarı geldi baş edemiyorum 😭
TinyBabys Rules 3 gündür delileri oynuyoruz. 20 aylık ama sanıyorum ki 2 yaş sendromu. Okuduğum yazılara dayanarak söylüyorum. Özellikle bugün karşılıklı ağlayıp durduk. Çok zor başladı.
EslemEva_23 Rules bizim 2 yaş gümbür gümbür geldi umarım başka gümbür gümbür şeyler gelmez artı bize anne Allah kahretmesin diyor nerden ögrendi şok içindeyiz bekliyoruz öylece 🤣🤣 bütün arkadaslara başarılar
Muhasebeciana Rules hahahaha azonce bende bununla alakali post actim huni takip gezecem en sonunda 😃 tam 2 yas degil ama 2 yas sendromundayiz 🙄 19 ay 23 gunluk kizim var
Rules TinyBabys bizde 20 aylık olacaz özellikle son 2 haftadır uçlarda yaşıyoruz resmen. Deli gibi bişey oldu ya saniye gözümü ayırsam beni çıldırtacak bişey yapıyor. Bağırmayan sakin olan ben istemsiz bağırıyorum artık 🥺
askanne10 TinyBabys geceleri ağlatır uyanıyor üç gecedir sonra uyuyor bazen 10 dakikada bazen iki saat sonra daha önce yapmıyordu ama 19 aylık bu arada
Tortilla_ Hellöööwww 2 yaştan 👋 selam Bize sinir ve hırçınlığını yanında küsme de eklendi. Bağırıp arkasını dönüp gidiyor üstelik bide üstüne kapı kapatiyo ve çıkmıyor da 🫣😓😓 La havle çekiyorum her gün
Rules Tortilla_ yahu neler yapmıyor ki anlatsam roman olur vallahi. Hergün sabah bugün kızmıcam diyorum ama kendimi bağırırken buluyorum ya sakinimdir normalde kolay kolay bağırmam. Böyle bi anne olmak istemiyorum 😭
Rules EslemEva_23 daha konuşmuyor 20 aylık olacak derdini anlatamamanın etkisi de vardır heralde. Dayanamıyorum artık ya nefes alamıyorum nefes
Ozdemm EslemEva_23 benim yavrum da aynı durumda 😂 babaannesinden duymuş şoklardayım oyuncaklarıyla oynuyor kendince oyun kuruyor oyun esnasında Allah kahretmesin diyor şok oldum 😌
Rules Muhasebeciana bizim kide 19,5 aylık. Ben dayanamıyorum artık gerçekten nefes alamıyorum. Delircem sanırım ya 🙄
Saremmmm Rules kız anam benim kız da girmiş galiba o sendroma 16 aylık daha tüm belirtiler var napacaz ben hunimi cikaram gözünüzü seveyim çözümü varsa söyleyin sürekli agliyo herşeyi o yapmak istiyo küsüyo bana vuruyo herkese ve herşeye 😁
Rules Saremmmm işte o aylarda ufak ufak geliyor 2 yaşa yaklaştıkça şiddeti artıyor. Bugün oyuncaklı yumurtayı klozeti attı yumurta fırçasıyla saksıdaki çiçeğin dibini eşeleyip eve yaydı. Soğan kabuklarını un ufak edip bütün mutfağa saçtı. Tuvalet kağıdını paramparça edip heryere yaydı. Oyuncakları kaç kere topladığımı saymıyor 3 kere farklı zamanlarda çayımın içine çer çöp attı. Terliklerin içine krakerleri ufaladı etrafa saçtı. Topladım ama koltuk aralarında falan kalanları çıkarıp yedi kaş la göz arasında. Ağlama krizlerini vurmaları cimciklemeleri cırmalamaları söylemiyorum bile. Alt değiştirirken yüzüme tekme attı bu arada. Aklıma gelenler sadece
aggubebek Saremmmm aynı yaaa, 17 aylığız yeminle aynı. 🖐️ küsmez ki bizim oğlan postun sahibinin dediği gibi l, Tazmanya gibi ortalığı birbirine katmaya devam ediyor.
TinyBabys Rules çıldırtacak şeylere çıldırmıyorum da sürekli zarar vermeye başladı, kendini yerden yere atmalar bir şey söylediğimde üflemeler falan. Allah’ım o kadar zorlanıyorum ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum kızmamak için dişlerimi sıkıyorum. Bide daha konuşamıyor. Babıldanma şeklinde derdini anlatıyor anlayamadığım zaman çok hırçın.
aggubebek Rules her sabah söylediğim sözler ve günün sonundaki halim 🖐️ destek alın diyorlar bir de, ozaman da kendi çocuğumu taniyamiyorum ya, başkasının yanında melek. hiç böyle tersinmeleri yok, herkes ne uslu maşallah diyor, bu yaşta oyuncu resmen. 🖐️
huzunkovankusu Rules Mahvoldum yaa ve henüz 22 aylık. Gerçekten bazen ben ne yapacağımı bilmiyorum böyle çaresizce izliyorum onu. İki tane kaşığı var onlarla ritim çalışması yapıyor sürekli. Ve gece bile onlarla uyuyoruz. Ve her elinden düştüğünde feryat figan ağlıyor. Artık gerçekten deli olmak üzereyim.
Rules huzunkovankusu keşke öyle bişeylerle oyalansa kurban olurum çıkardığım sese bak yazdım arkadaşa biraz önce bugün yaptıkları sadece
EslemEva_23 Rules öyle demeyin zamanla olacak inşallah daha küçük hem her çoçuk farklı zamanlarda konuşur siz sürekli konuşturmaya calışın zamanla acılır dili
Rules TinyBabys aynı aynı canım kendine zarar veriyor bana zarar veriyor altını değiştirirken suratıma tekme attı. Altını değiştirmek istemiyorım ya resmen savaş yaşıyoruz. Sürekli ama sürekli yaramazlık yapıyor. Emerken bile memeyi bırakıp meme ağzında ama tamda bırakmadan ağlıyor sonra devam ediyor emmeye sonra yine geri çekip kendini biraz ağlıyor 🤷🏼♀️
Muhasebeciana Rules ben coktan delirdim 🤪 huni yide taktimmi tescilli deli olucam zaten 🤪 valla kizmamak icin zor sabrediyorum sesim falan kalinlasiyor sinirimi bastirmaya calisirken en sonunda dayanamayip kiziyorum sonrada kizimdan ozur diliyorum vicdan azabi cekiyorum 🤦🥺
Waris Rules az önce uyandı su istedi yatarak içmeye çalışınca su gelmedi tabi bitti bitti diye ağlamaya başladı. Otur da iç annecim diyorum ıh ıh diyor ağlıyor. Ben kaldırdım en sonunaa kaldırdım diye ağladı su da içmedi. Bu küçük bir özeti🥲🫤😖
Rules Waris ay hangi birini anlatayım bacım ya hangi birini anlatayım bi tuhaf çocuk oldu ya. Ya çok bağırmaya başladım artık sinirlerim çok yıprandı sakin olamıyorum çıldırıyorum. Bak bugün yaptıklarını yazdım biraz önce. Çok üzülüyorum ya kızdığım için 😭
Irmakprensesinannesi Rules bunları duydukça benim cadi hic büyümesin diyorum valla delirmek bayağı ramak kalıyor galiba 9 ay 9 günlük 3 ay sonra 1 yasiz 2 yaş gelmesin diye dua eder oldum bunları okudukça qllqh sabir versin size benim kızımda aşırı hiparektif saçma sapan herseye ağlar oldu 2 yaşı dusunemiyrm gercekten
huzunkovankusu Rules Okudummm canım 😢 Çok daha şiddetli sizin belli ki işte bizim de ilerledikçe öyle olcak muhtemelen yaa 😔 Şimdi bile istediği olmadığı an koşa koşa bi duvara gidip kafasını vuruyo günde kaç kere vuruyo sayamıyorum artık 😢😢
TinyBabys Rules bizimki de emerken ısırıyor. Bir de emmeye o kadar düşkün oldu ki nerdeyse tüm gün emiyor. Emzik gibi oldum.