pieceoflife içeriğine bakıp geldim. İçinde Aqua, sodium citrate , citric acid, sodium benzoate, pentylene glycol var. İçeriğin toplamının %99,55’i doğal kaynaklı. Aqua zaten saf su. Sodium citrate zaten cilde uygun ph dengesini ayarlamak icin kullanılan bir tuz. Olması gerekli ki cilde uyum sağlasın. Sodyum benzoat zaten gıdalarda tükettiğimiz bir madde. Önemli olan bu maddenin doğal kaynaklı olması. Yapay olanı zararlı.Küflenmeye ve bakteri üremesine engel. Hani ıslak ya ondan. kod adı e211. Yani doğal yollardan elde edilmiş olduğu icin bir problem yaratmıyor. Temiz… Gelelim Pentylene glycol’a… tarım ürünlerinden elde edilen doğal kaynaklı bir koruyucudur. Bu olmazsa ıslak mendil ıslak olduğu icin bakteri ve küf üretir. Bu durumda daha da tehlikeli bir hal alır. Eğer ıslak olduğu halde küflenip bakteri üretmesini istemiyorsak bu mecburen olmalı. Olmaması tehlikeli. Zatsn doğal tarım ürünlerinden elde ediliyor. Son olarak gelelim sitrik asite. Bu evde yiyeceklerde vs aslında tüketmememiz gereken Ancak maalesef gıda olarak dahi tükettiğimiz limon tuzu… bu da ciltteki pislikleri temizlemek için. Ki zaten ıslak mendil kullanımındaki asıl amaç da pisliklerden arınmak. İçerikte sorun olacak hiçbir şey göremedim. Ben bebeğime gönül rahatlığı ile kullanırım… 🥰 siz de bence kullanın. Diğer paketlerini bilmiyorum ama benim şuan elimde olan unibaby yenidoğan ıslak mendil harika bir içeriğe sahip.