Mimoza_cicegi basaksahinx Yani bizde uyku yapmadı ama çok faydası oldu biogia ile destekledi doktorum çok gazlı bir bebekti şükür bir haftada geçmişti inşallah faydasını görürsünüz 🌺
YavuzCagan basaksahinx oglum küçükken gazdan cok cekıyorduk en pahalı gaz damlasınıda almıştık ozamanlar ama faydası olmamıştı tek çözüm aguline oldu hala duruyor tarihi dolmadı belki lazım olur diye tutuyorum
Balkupum2505 basaksahinx kolikligimizi ve kabizlik problemimizi o yok etti üreten bana tavsiye eden doktora hâlâ dua ederim o derece yani 😀
basaksahinx Mimoza_cicegi normal de sabahları biogai kullanıyorum akşam relaktaz ama huzursuz oluyor çok bazen ikisini birlikte çok önerdiler
basaksahinx Mimoza_cicegi yok ben daha bunu kullanmadım. Relaktaz bitiyor çok çok etkili gelmedi bana başka damla bakarken arkadaşım bunj önerdi bi sorayım dedim
1merve1ipek Bende henüz bugün aldım merakla bekliyorum etki edecek mi diye inşallah iyi gelir size de bize de 🙏🏻
Mimoza_cicegi basaksahinx Ha anladım kullanın burdada arastrdigima göre uyku yapan olmamış faydasini kesin görürsünüz inşallah 🌺
1merve1ipek basaksahinx ben de uyku yapıp sersemlemesini istemiyorum 😄 tabiki kullandıkça etkilerini yazarım 😊
1merve1ipek Merhaba 😊 Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum eskisine nazaran daha az gazı var bence öyle uyutma sersemletme gibi bi etkisi de olmadı