Zeynp ozdem123 5.ayda oturtmaya başlanıyor kusa süreli. Kızum 5ay 10 günlük kzıım bu ayki kontrolümüzde doktorumuz söyledi artık orturtmaya başlayın diye.
MuhammedAmine ozdem123 3.5 aylıktı oturmak için çabalıyordu gelişimine engel olmadım destekli oturttum 6 ay 19 günlük desteksiz oturuyor
[silindi] ozdem123 canım biz bıgün doktora gittik artık destekli oturtabilirsin dedi 5 ay 7 günlük sonra bir denedi oturtmayı maşallah olum şak diye desteksiz oturdu doktor çok şaşırdı çok nadir görüyorum böylr şeyler dedi sende oturtabilirsin bence artık😊
yasmina 3 aylıkken kendi vücudunu öne doğru kaldırmaya çalıştıkça azar azar kucakta oturttum. 4 aylıkken de doktorun önerisiyle mama sandalyesinde oturtmaya başladım.
Dildeniz ozdem123 ben 4 ayda elimde 5 ayda da destekli oturttum ama çok geç kalmamaya Çalışın oturmakta güçlük çekiyorlar çünkü
thelake ozdem123 alistirman lazim yoksa ilerde zorlanirsin denge kuramaz otururken bi zat yaşadım yeni yeni desteksiz oturuyor oğlum 9 buçuk aylık
Kayrarel ozdem123 dört aylık olunca kısa süreli destekli oturttum şimdi 6 aylık daha uzun süre destekli oturtuyorum ☺️
Hiramveben ozdem123 3. aydan beri kucağımda oturtuyorum 5. ayda arkasına yastıkla oturttum 6. Ayda kendi düşmeden oturuyordu. Bilimsel olarak bir açıklaması yok bebekler oturtulmaz vs. Ama nedense herkes 6. Ayı bekliyor kucakta bile oturtmak için