dlsclk ilk haftalardan itibaren cikmaya basladim alismak icin. ilk aylar stresse giriyordum aglarsa napicam altina yaparsa napcam mamasini hemen hazirlayip nasil vercem diye. Ama 3-5 derken alistim artik. Beni motive eden cümle de su oldu “ ben annesiyim ve yanindayim. Yaninda oldugum sürece herseyin üstesinden gelebilirim ve onu sakinlestirebilirim”.
evet bizde yemege gittigimizde agladi durmadi mizmizlandi cogu kez. Olabilir böyle seyler. Ama stresse girmemeye ve tekrar tekrar disari cikmayi, disarda vakit gecirmeyi ögrendim ve kizim artik alisti disariyi seviyor☺️ 7 ay 1 haftalik suan.
mama sandalyesine gelince, artik sık sık oturt mama sandalyesinde veya koltukta veya yastiklarla destekleyerek. Alissin dengesini kurmaya baslasin. Bende gec basladim oturtmaya bilmiyordum cünkü. Bi deniyim dedim baktim desteksiz duruyor 10-15 saniye, o günden sonra sürekli oturttum ve 1 haftada cok cabuk alisti ☺️☺️
sende stresse girme. Annesisin ve YANINDASIN. sen yanindaysan he türlü oyalayabilir ve sakinlestirebilirsin ☺️☺️☺️