Dobidikannesi Kızlar bıktım artık bu çamaşırlardan gına geldi artık. Bugün 3 makine çamaşır attım yetişemiyorum artık. Neredeyse hergün çalışıyor makine. Sürekli makineye at as katla hemen geri at.gün içinde anca bu işi hallediyorum geri kalan vakitte oğlumla ilgileniyorum bir de yemek hazırla bulaşık topla bir de onu çalıştır.oğlum uyuyor gece 3te anca yatıyorum bitmiş olarak. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz? Bi akıl verin bana.
cemre_-34 Dobidikannesi sabah erken kalkar ilk akşam yemeğini hazırlarım onlar pişince ev toplanir snra bebek uyanır önünde ilgilen bitti akşam ediyorum :)
Aklimdasin Dobidikannesi haftanın 2 günü açıyorum p tesi ve cuma.temizlik içinde belli günlerim var. Süpürme extra bazen olabilir. Yemeği sabah erken yapıyorum oğlan uyurken
Dobidikannesi deniz-95 bne de çalışmayı çok istiyorum. Sürekli iş arıyorum ama çalışınca nasıl yetişecem korkusuyla geri vazgeçiyorm.
ahmetseliminannesi deniz-95 al bendende o kadar birde çocuklarım küçük büyük 3 olucak ikizlerim 13 aylık yemin ediyorum işe gidince dinleniyorum eve gelesin gelmiyor 🤣🤣 iş yapmaktan
Dobidikannesi Prensesannesi38 çocuğun kirlisi, eşim huyludur bi tişörtü 2 gün giymez, ben desen bir gün değiştirmeyim üstümü süt kokuyor her tarafım
Dobidikannesi deniz-95 😂😂😂 valla çalışmadığım halde öyleyiz menemen mantı patates. Eşim yorgun değilse yaşadık o hazırlar
Dobidikannesi cemre_-34 ah bende şu akşam yemeği işin erkenden yapmaya alışsam derdim olmayacak ama alışamadım bi türlü
deniz-95 ahmetseliminannesi haklısın vallahi. Keşke sadece ev hanımı olsaydım. 6 yıldır çalışıyorum deformasyona uğradım artık 😂😂😂
Dobidikannesi Aklimdasin haftanın 2 günü çalışırsam giyecek hiçbir şey kalmaz evde 😂 ne zaman sepet doldu o zaman
denizyildizi__ Dobidikannesi çamaşırları gece asın , sabaha kadar kurumuş olur . Gün içinde toplayın , başka gün katlayın
ahmetseliminannesi deniz-95 bazen çalıştığım doktorum hadi sen erken çık çocuklarınla ilgilenirsin diyor yok diyorum ya bilmiyorki eve gidince daha çok çalışcam çocukları doyur ,uyut ,evi topla, çamaşır ,yemek koca 🤣 ahh ahh
Dobidikannesi Gzmcyln sabah ezanını da buluyor bazen namaz kılıp yatıyorum avantajım oğln uyuyor öğlene kadar saolsun . Ben de uyuyorum.