Theanaaa Kızlar hipp, sma, aptamil denedim yemiyor.6 aylık bebrğim şu markayı kesin yer dediğiniz hangisi? Zoraki haftada bi iki mama yemek zorunda hastaneye gideceğim için şu markayı dene dediğiniz hamgilerl var
Gizo87 Theanaaa ben de 1 yaşındaki oğluma alıştıramadım öğürdü. Bebelac gold önermişlerdi hipp e göre daha az tiksindi ama içmedi. Kaşıkla yavaş yavaş alıştırmayı deneyeceğim
BuseBlt Theanaaa biz sma kullanıyoruz ama ondan önce evolvia kullandık onu da içiyordu. Fikir olur belki
tmrskbr Theanaaa çok fazla mama denemişsiniz çocuğunuz mama reddi yaşıyor olabilir. Doktorunuza danışmadıysanız bi danışın derim.
tmrskbr Theanaaa benim bebeğim 4 buçuk aylık doktorumuza mama sordum. İlk hipp kullandık pahalı gelmeye başladı büyüdükçe daha fazla yiyor ya. Sonra bebelac a geçtim. Dedim ki fazla kilolu mamadan olabilir mi değişelim mi dedim bir daha mama değişme mama reddi yaşarsan aç kalır her mama aynı derecede kilo aldırır ki sen fazla yedirmiyorsun dedi. Bende bebeğimi götürdüğüm çocuk doktorundan duydum bizzat bunu. O nedenle söyledim
Brfn Theanaaa alerjik olmasa da tadından dolayı belki sevebilir.. diğerlerine göre kokusu tadı farklı gibi benim kızım en çok Golden Goat ı sevmişti.. Ayrica hipp cok acıktıriyo
Theanaaa tmrskbr bizimki hiç yemedi canım anne sütü alıyor kilosuda çok iyi olduğu için öecburiyetten bi öğün mama vermem gerekiyo fakat tadını bilmediği için içmiyor sanırım
tmrskbr Theanaaa anlamadım. Mazur görün kilosu iyi sütünüzü de emiyor peki neden mama veriyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.