annelinkoo Grininyuztonu “tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama.” ‘beni beni bihterini’ ’kendine gel bihter biz zenginiz 😅’ aşkı memnu mix 😂
Asiye_29 Grininyuztonu bana bişi olursa Ambulansı çağırmadan önce Telefondaki bütün yazışmaları sil tamam mı yoksa kimse bana hakkını helal etmez ortada kalırım 😂 (YILDIZ) Yasak elma
Asiye_29 Grininyuztonu bana bişi olursa Ambulansı çağırmadan önce Telefondaki bütün yazışmaları sil tamam mı yoksa kimse bana hakkını helal etmez ortada kalırım 😂 (YILDIZ) Yasak elma
Srpmzcn19 Grininyuztonu sevim koş, katil geldi 😂 (Bizimkiler) Saçma sapan konuşma la! (Behzat Ç.) Deme öyle, deme öyle üzülür üzülür 😂😂(fatmagülün suçu ne?(rahmi))😂😂
fermaninannesi Grininyuztonu Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocukların her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama 🤣🤣🤣 BİHTER ZİYAGİL 💋
esolinn Grininyuztonu Aptallık etme! Sen Bihter Ziyagil’sin. Bi de bayıl istersen Feriha. Ölüyorum anlasana. Gözlerimin önünde birbirlerini seviyolar. Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettim Ela. Fav dörtlüm 😂😂
Bktece Grininyuztonu ben altına girim sen çadırı kur🤣 Kalkmiyo deyom kaldır deyo 🤣 Hababam sınıfı tatilde