Gokcenboran Selam 2 ay 23 günlük oğlum uyumaya çalışırken elini ağzına götürüyordu ama bugün itibariyle baş parmağını emzik gibi emmeye başladı.Sizin Bebişlerde yapıyor mu 🙋🏼♀️ Benim oğlum emzik hiç almadı kabul etmedi.
busrababuz Gokcenboran benim kızım 2 ay 7 günlük oda elini yumruk yapıp ağzına götürüyor arkamı dönüyorum cup cup emiyor 🤣🤣 emzik versem almıyor öğürüyor 🤣🤣
Umrnkrhn Gokcenboran merhaba, benim kızım da 2 ay 6 günlük. Bizim ki arada emzik aliyir o yüzden elini çok emmiyor. Her gün yeni şeylerine şahit olmak mükemmel biseymis. artık çok net tanıyor beni. Başkasının kucağında ise beni görünce gülüyor😊
ozzge Gokcenboran Benimde kızım baş parmak emmeye başladı. Bir de elleriyle yüzüyle çok oynuyor uyku halinde bile 🥰
Gokcenboran busrababuz merhaba evet bizdedir öyle emziği asla kabul etmiyor öğürüyor.Ama bu kadar uzun süreli ve bilinçli olarak 1-2 gündür parmak emiyor sanırım diş çıkacak abimizinde 5 aylık erken çıkmıştı.sizin nasıl gidiyor bebeğinizle hayat?
busrababuz Gokcenboran aslında mucize gibi 😍 kızıma aşık oldum op op doyamıyoruz artık beni de görüyor birine gitse gözler bende beni al diye bakıyor bana gülüyor şuan onunda ask-i benim ilerde babaya dönecek ama 😍😍
Gokcenboran Umrnkrhn evet sesli gülüyor bazen içim titriyor🥰 çok güzeller Bebekler oyun halısında bu ara oyuncakları ellemeye çalışıyor yavaş yavaş farketmeden yapıyor elliyor oyunhalısında oyuncakları
Aselinannisi Benm kiz hrm emzik aliyor arada elini yumruk yapip emiyor ama bu gunlerde meme emerken savas icondeyz emmek istemiyor agliyor memeyi gorunce atak haftasindayz diye mi boyle 2 ay 3gunluguZ
Gokcenboran Aselinannisi benim ilk oğlumda öyleydi asla memeyi reddediyordu uyurken emziği çıkarıp veriyordum uykuya iyice dalınxa o sayede bırakmadı memeyi denemenizi öneririm
AliKereminannesi Benim Bebeğim de 2,5 aylık emzik de emiyor elini de emiyor 😊 uykularımız düzenli değil gündüz özellikle çok az uyuyor.. oyuncakları ilgisini çekmeye başladı araba yolculuklarını hiç sevmiyor ( 7-8 saat yolculuk yapmak zorunda kalıyoruz )
Gokcenboran ozzge merhaba ever başını çiziyordu bir ara arkadan kafasını tutuyor 🥰🥰🥰 çok komikler bebişler
Deletedmom110 ozzge ya evetttt benimki de sürekli eli yüzünde gözünü oyacak diye korkuyorum. Yalnız değilmişim
Gokcenboran AliKereminannesi merhaba yolculukta araba durunca ağlıyor hareket ve ses müzik varsa uyuyor🤣 hareket istiyor çocuklar
Umrnkrhn Gokcenboran tam zamanı dimi aslında oyun halisinin. Ben de şu ara bakıyorum nasıl bisey alsam diye😊
Deletedmom110 Gokcenboran aynen canım aynen. Sizde de her akşam aynı saatte ağlama,elini sürekli yüzüne gözüne götürme var mı😞
Mihrican_21_ Gokcenboran bizde 1 ay 25 günlük olduk süt arayınca elini emiyor hiç emzik vermedim benimkinin de sol eli gece gündüZ kulağında başında kaşınıyor çekiştiriyor hep anlamadım ki neden öyle
ozzge Deletedmom110 tırnak kesmeme rağmen çizmedik yerini bırakmadı. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum da🤷🏼♀️ Uyurken bile elleriyle yüzünü mıncıklıyor