Laden İyi geceler tatlı kızlar nasılsınız?🌺 kızım nasipse yarın kreşe başlıyor yarım gün olarak. Bana çok bağlı bir çocuk. Bir saat görmesin aramaya ağlamaya başlar. Bu sebeple çok tedirginim. Hatta dokunsalar ağlayacağım. Az önce çantasını hazırladım. Gözlerim doldu. Ya ağlarsa? Bensiz durur mu? Migrenim tuttu düşünmekten🥲 bu süreçte neler yapmalıyım? Acaba alışana kadar yarım gün değilde daha mı az dursa? Ağlayınca kreşte ne yapıyorlar biliyor musunuz? Ay vallahi çok kötüyüm🙈 imza; pimpirikli ana🙃
Buket_kagan_dadas Laden merhaba phost actım bir bakarmısınız bebegim 3 aylık ve burun tıkanıklıgı var burun aspiratör rüyle sürekli burnunu temizliyorum ama sürekli doluyor ve uyuyamıyor bu yüzdende aglıyor uyuyup uyanıyor ve suan elimde imkan yok evde buhar makinası ve serumu vs vardı bebegime uygulasam bir sorun olurmu nolur bir bilgi verin bagzı bayanlar tuz lu su vs damlat dedi burnuna ama henüz cok lücük korkuyorum zarar veririm diye biride sogan bac ucuna koy demiş biz yetişkin olamjza ragmen gözümüz burnumuz yanıyor 3 aylık bir bebege uygulamak kötü olmazmı buhar versem olurmu sizler bilgilisiniz benden ilk cocugum ve cok korkuyorum nolur bi yardımcı olun bana bi akıl verin
Laden melodininoglu ay tam güne asla cesaret edemem sanırım. Belkide o kadar rahat edeceğim ki kendim koştura koştura tam güne yazdıracağım hiç belli olmaz dimi😁
eminekts Öncelikle hayırlı olsun tatlı telaşlar başlamış 😇 Oğlum 40 aylıkken yarım gün başladı ve kesinlikle etrafımdaki herkes okulda asla sensiz durmaz diyordu o şekilde bağlı bir çocuktu.. Okula ilk gün gittiğimizde öğretmenimiz sınıfa beraber girmemizi ortama alışmamız gerektiğini söyledi. İlk gün beraber kaldık ikinci gün ben kapıda bekledim sürekli kapıyı açıp beni kontrol etti. 3. gün teyzesi kapıda bekledi 4. gün eşim okula götürdü bıraktı ben hiç gitmedim. Bir kez bile annem nerde dememiş ve ben açıkcası çok bozulmuştm bu duruma işin şakası tabi çok sevinmiştim çok çabuk adapte oldu. Ağladığı zamanlar elbette oldu öğretmen açısından çok şanslıyız çok sakin anne gibi yaklaşıyor ve oğlum hemen alıştı. ilk başta korktu ama okuldaki arkadaşlar oyuncaklar oyunlar hoşuna gitti.. Şimdi okula öyle bir hevesle gidiyor ki bazen inanamıyorum. İnşallah sizin de çabucak alışır 🥰
Laden eminekts ay Allah razı olsun sizden içime su serptiniz❤️ İnşallah kızımda böyle kolay adapte olur inanın çok korkuyorum🥲
35Talya27 eminekts merhaba benim kızımda yenilikte yarım gün başlayacak şuan oryantasyon dönemindeyiz. Saat kaçla kaç arası gitti sizin çocuğunuz yarım gün olarak
Birfincankahvee Valla dikkat edin cocugu çok iyi takip edin öğretmenleri vs az önce kres ile ilgili bi sorumu yazdım zaten. Ben önceden kres hakkında yorumlara kızardım ama şimdi insanların ne kadar haklıymış tavrına takıldım
Laden Birfincankahvee yaaa şimdi siz diyince baktım. Çok haklısınız bir geçmiş olsun bile dememişler ne ayıp şey yahu birçok kişinin tavsiyesi üzerine gittik umarım memnun kalırız🌺
Laden melodininoglu üç yaş harika gelsenize sizde🙈 yemin ederim hayata tersten baktırıyor ben böyle sendrom görmedim. En iyisini yapacaksınız emin olun. Sizde bebeğiniz için çalışacaksınız. Bende başlayacağım işe yakın bir zamanda🥰
Zalimsin 32 33 ay gibi başladı kızım, başta endişeler çok yoğun oluyor ama o okulu sevdikçe orada eğlendikçe kaliteli vakit geçirdikçe içiniz rahat ediyor. Benim kızım da yarım gün gidiyor ona da bana da iyi geliyor
Laden Zalimsin yaaa merhaba nasılsınız çok uzun zamandır konuşamıyoruz sizinle🥰 Peki alışma sürecini nasıl yaptınız? Direkt yarım gün olarak mı başladı yoksa 2-3 saat mi durdu ilk gün?
Zalimsin Laden iyiyimm ara sıra girebiliyorumm artık 😊😊 siz nasılsınız 💞 alışma sürecine göre başta 2 saat kaldı 1 hafta da sürebilir 10 gün de sürebilir dediler çok yormamak adına az durdu başta. ben de okulun yakınında bekledim onu. hemen alıştı çok şükür zaten yarım gün gidiyor 4 4.30 saat duruyor ancak 😁
Laden Zalimsin çok teşekkür ederim iyiyim elhamdülillah🥰 Bende bu şekilde yapayım ya. Oryantasyon süreci deniyordu buna sanırım. Bizimkide 5 saat tam. İçim el vermiyor birden o kadar saat bırakmaya🥲