yuhibu1920 Asyanesrin benim oğlum çok seviyor iyice eziyorum sarışının tadı gelmiyor ağzına umarım sizin bebeğinizde sever 🌺
sedaozan Asyanesrin eninde sonunda yer bence zaten pankek içinede yumurta koyuyorsunuz onu yese bile yeter sanki ☺️
emineozturk58 Asyanesrin benim kızım da hiçç sevmezdi hiçbir türlüsünü. Hep az az verdim istemediği zamanlarda zorlamadım. Şimdi 30 aylık her zaman bir haşlanmış yumurta yiyor. İlk sadece beyazını severdi asla sarısını yemezsi şimdi onı da yiyor. Tadına alışsın zamanla yer diy düşünüyorum
Deletedmom_49 emineozturk58 benim oğlum da sadece beyazını yiyor ne zaman yemeye başladı bebeğiniz? 13.5 aylık oglum
emineozturk58 Asyanesrin peynir de yemezdi onunda yiyor şimdi 😊zorbacı olmayın ikna olduğu zamanlarda tatsın alışsın.umarım zamanla sever 😊
MinnakAsel Asyanesrin kuzuum benim kızımda emiyor hala 24 aylık çizgi filmi ile malesef kahvaltı yapıyoruz o izliyor hemde yyiyor aklına pek meme gelmiyor sende nasıl olur bilemem tabi zor gerçekten yemeyen çocuk 24 ayliik 11 kilo 😔
Asyanesrin MinnakAsel bizimki de 10 kg daha herkes memeyi kesince yemeye başlar diyor 1 ay sonra kesecem inşallah
Zeynepalya_ve_annesi Asyanesrin benimkide ilk zamanlar red edince ebemiz karistiirip dene dedi oyle yiyince bende dayadım diyunca doydum diye söylüyor zaten
1balkizannesi Asyanesrin kızım 20 ay 26 günlük sütten kestim şimdi oturmuş yumurta yiyor ama peyniri hiç yemiyor baştan beri yemedi 😊
Alyosun_annesi7 Asyanesrin yulafı haşlayın 1 tane yumurta kaşar içne rendeleyn haşlanmış yukafla iyce karştrn tereyağna pişirin harika bi tası vae kızım bayılark yiiyo
sarilokumumm Asyanesrin benim oğlumda yemez her çeşit denedim yoğurt peynir ağzına sürmez 16 aylık bende yumurtayı muzla ezip az bişey bal ya da pekmez döküp veriyorum yiyiyor yoğurtdu da muzla karıştırınca yiyiyor
Asyanesrin sarilokumumm bizimkisi herşeyi ayrı ayrı tattı hiç bulamaç yapıp vermedim bu sabah deneyim dedim yine yemedi ağzına sürmedi 😩😩
BalkizimBaloglum2 Asyanesrin banada oyle diyorlardi yemeyen yemiyor malesef şubatta biraktik 11 kiloydu dahada düştü iştahtan zayifladi inşallah sizinkinin yemesi düzelir 🥲
1balkizannesi Asyanesrin Yok cnm kolay oldu. 4 günde hallettim. karar vermeye bakıyor. sürekli olduk olmadık yerde ister,yemek yemezdi. üzülüyordum, canım sıkılıyordu. Bende kestim.