Gamze0707 emayy çok teşekkür ederim benim oğlumun da karnında sesler devamlı geliyo metail kullanıyorum gaz cikariyo ama tam atamiyomu be oluyo bilmiyorum devam ediyo hala
Gamze0707 Bugleminannesii ay inan artık o kadar çok paralar döktüm ki yerer diye bağırmak istiyorum kullanmadığım gaz ilacı kalmadi dedim onu kullanmamisim
Gamze0707 yusufmertmom cok iyi cokkk ama bu sevmiyor erkekler pek sevmez ya sıcağı neyse artık bende oylenyapayim bakalım inşallah ise yarar sansimiza da bu senenhavalar soğuk gidiyo hep
yusufmertmom Gamze0707 benim oğlumda sevmiyo sıcak ve kalın giyinmeyi ama mecbur giydiriyorum. Evi sıcak yapınca da terliyor sürekli o daha çok rahatsız etti
DurununAnnesiiii Gamze0707 onu bize bagırsak düzenleyici olarak vermişti doktorumuz inanki gazda işe yararmı bilemiyorum. Nbl probiyotik drop yazıyodu üzerinde mavi bir kutu eczaneden almıştım ben . Bide zinco kullanmıştım aynı zamanda
Gamze0707 DurununAnnesiiii kullanayim diyorum bilmiyorum doktor senn bilirsin kullanabilrsin ded9 ama ne kadar. Kullanacağımı soylemedi
Syyyy Gamze0707 reflor kullandık ama antibiyotik almak zorundaydı ve bağırsak florası için onu kullandık
Syyyy Gamze0707 sünnet olduğunda doktorumuz yara da mikrobik üreme olmasın ye kullanmamızı söyledi. 4 gün kullandık. Antibiyotikten sonra probiyotik kullanmak gerektiğini bildiğim için de reflor verdim. Onun dışında hasta olduğunda ilaç kullanmıyorum bebeğime. Çok acil durum olmadığı sürece.
Catlover Gamze0707 merhaba kızıl 9 Aylık hala gazdan uyumuyor kıvranıyor biogai , maflor ve bir ton gaz damlası kullandım başlarda rahatlıyordu ama 5. Ayından sonra hiçbir şey fayda etmedi bende bıraktık artık geçmesini bekliyorum
Gamze0707 Catlover Catlover yaaa kızlarım çabuk geciyo diyorlar bide kıyamam ya sizinde çok uzun sürmüş çok korkuyorum nolur sürmesin o kadar ya 😢
Gzdzeynep Gamze0707 nbl probiyotik kullandık ama ben kızım 2 yaşını geçmişti kullandığımda hatta çiğneme tableti şeklindeki probiyotiğini kullandık güzel fena değil