Deletedmom00881 Birtekbirciftannesi evet bu bölümü biliyorum ama diğer bölümlerde de sürekli başka bir yeteneği var 🤣
Keremikoo zeynep-1206 coyote nin cizdigi tunelden coyote nin gecemeyip road runnerin gecmesi. Neden neden?😂
Mariposa BenMathilda bir bölümde söyledi kaptan akka bebekken bulmuş ve onu cocugu gibi yetiştirmiş , seni ben büyüttüm ve yetiştirdim sen yırtıcı bir kuş değilsin diyordu. Japon çizgi filmi kesin alt Metin Saglam yıkıcı mesajları vardır
BenMathilda Mariposa evet o bölümü biliyorum ancak zaten bu yanlış yetiştirilme tarzının benimsenip kabullenilmesinde tuhaflık bence. Japon çizgi filmden ziyade isveç kökenli nobel ödüllü bir kitapmis, yazdıktan sonra ufak çaplı bakindim.
Mariposa BenMathilda menşeini tam bilmiyorum Japon sanıyordum . Ama evet kartalın kaz gibi davranması ve ona dayatılması tuhaf. Hani çocuklara sen kendini tanımazsan ailenin yetiştirdiği şekilde olmaya mahkumsun mu demek istiyor, ne aşılıyorlar Allah bilir çok masum olduğunu sanmiyorum. TRT’nin diye izliyoruz kızım da aksine onu ve Vikingleri çok seviyor. Elin adamları barbar korsanlarını bile kahramanmış gibi gösterip karakter halinde çizgi filme uyarlamış biZim kendimize ait karakterlerimiz superkahramanlarimiz yok mesela ben en cok onu yadırgıyorum.
Afram_miram zeynep-1206 Ege ile gaga da Ege neden evde tek yaşıyor gibi görünüyor 🤔 yade yade de usta çip o kafa karışıklığı ile nasıl usta olmuş 😂
Mariposa MelinayAsel29 evet rafadan tayfa en masumları gibi duruyor ama büyük yasa hitap ediyor bence bir de hep oyun peşindeler 10-14 yas araligi çocuklar ama hic ders çalışırken okula giderlerken görünmüyorlar :) . İbi de var faydalı bilgiler veren ama o da gökyüzünde uçuyor bizim çocukluk zamanımızda Süpermen izleyen çocuklar camlardan atlıyordu içimde hep korku kalmış uçmalı atlamalı çizgi filmler izletmiyorum çocuğuma. Onların baslayacagi saat kapatıyorum tv.
Mariposa BenMathilda z takımı 🥴 kızımın bir kaç kez korkulu gözlerle izledigini fark ettim bi daha izletmedim. Canavarlar uçanlar kaçanlar gerek yok boyle seylere. Bi de kral sakirimiz var en kötü yapımımız o sanırım kaç yaşa hitap ettiği belli değil sınır koymamislar argolar belden asagi espriler vs hic bize yakışmıyor ☺️ Daha masum seyler bulabiliriz .
kahvekolik_anne GebeHanim yani okuduğum kadarıyla böyleydi. Bunu okumadan önce maşaya sinir oluyordum çok yaramaz herşeye burnunu sokuyor diye okuduktan sonra çok üzüldüm 😔 bi daha izleyemiyorum aklıma geliyor hep kötü oluyorum