Esma9442 Icot brokoli gaz da yapar diyolar cesaret edemedim ben yemeye ya bulgurda taneli ya onuda yemendedilerdi bana ama bilemedim
Sevdamavi Emine canım vicdan yapacak birşey yok pes etme mama versen de emzirmeye devam et stres yapma bol su uyku iyi geliyor
balyank_-089 Emine kuru dut, kayısı elma kurusu incir kurusu ve siyah üzüm karışımını, komposto yapın hem süt yapıyor hemde bebek kabızsa düzene sokuyor çocuğu 10 gün kakasını yapamadığı olmuştu oğlumun geçirdi şükür her gün 1 2 kase içmeniz yeterli.
balyank_-089 balyank_-089 akşamları da erken yatmaya çalışın 1 bardak rezene çayına 1 tutam kimyon atıp içtim o da gazını attırdı.
Littlebird Emine yazılanlara ek olarak ılık duş al ilk aylarda duşta sıcak suyun altında dur öyle süt doluyor duştan sonra emzir
[silindi] Emine canm bnde mama destekli veriyordum görümcem ebe o dedi ki meme ile doyar bn korktum doymaz diye ve anne çayı diye bi vay var ondan aldım bebekten malt aldım bulgur vs süt yapıyordu ilk zaman bayagı çaba gösterdim sonra kendi düzene oturmuştu sen denedin mi
Dideemmsss Bende e bebek malta içeceği var süt arttırıcı sütüm kesildiği için satıyorum. 20 tane normalde 200₺ ediyo ben 130₺ ye satıyorum
Yagmur0507 Emine instgramdan bir emzirme çayı aldım cidden çok iyi geldi ve onun tableti varmış daha etkili oluyormuş . Ayrıca sağım yaparsanız her emmeden sonra fayda edecektir
Naile_78 Emine ya sütü olupta emziremeyenler 😔bnde çok üzülüyorum cnm çok kafama takılıyor bn galiba beceremedim
gizem88erdgn Emine canım senin sütun yetiyodur sürekli bol su iç ve yemek ye birde ben doktora sormadım ama sen sormak istersen sora bilirsin bestlak damla var ben çok faydasını gördüm sabah akşam yirmiser damla sabah bı su bardgina şeklinde içtim .piskolojik olarak rahatla sütünün yetini düşün kendini yorarsan sitres yaparsan daha da azalır rabbim yavrunu rıskını artırsın o doyar sen içini ferah tut sürekli emzir sürekli ki sütun kendini yenilesin 🤍bunu. İçin bol su
Yagmur0507 pinark- emzirme.danismanlıgı - dilruba diye bir bayanın çayı var . İnstgramdsn bakabilirsiniz
Mzgnugursain Emine merhaba şok markette Malta’na içecek var çok iyi geliyor yoğurtlu dere otu yiyin oda iyi çoğaltır sütünüzü tatlı yiyin