Merhaba ,yine size fikir danışacağım,bugün adetim 2 gün gecikince yine öldüm gerginlikten tahlil yaptim şükür ki negatif ,2 tane çocuğum var ,Allah isteyene versin bi daha da hiç düşünmüyorum istesem bile eskiler aklıma geldikçe vazgeçiyorum sürekli tayin gören ikimiz de çalışan bi aileyiz şimdi bile çocuklarımız kreste büyüdü, bu hayat şartlarında bi çocuk daha dogurmayi hiç düşünemiyorum her anlamda , spiral taktirdim 2 kere kaydı,daha yaşım genç uzun yıllar hap iğne doğru bulmuyorum şuan prezervatif ve geri çekilme yle korunuyorz ama nerden baksanz en erken 23 yıl var ,ve bi daha çocuk dusunmuyorsam niye her ay bu stresi yaşıyorum diyorum , bugün doktorumu aradım genç hastalara yapmıyorum kıyıp da ama durumunu biliyorum kabul ediyorum dersen gel yaparım dedi , 6000 tlyms ama 4800 e iniyor sağlıkçı olduğum için ,eşim de hiç düşünmüyordu ama bu konuyu açıp mantıklıca konuştuğumda bu hakkı elimizden almak istemiyorum belki isteyeceğiz diyo ama bende çocuklarım büyüyünce en baştan başlamak istemiyorum, bi şekilde ikna edeceğim ,ben istemediğimden yüzde yüz eminim ama işlemden emin olamıyorum yaptıran memnun kalan ,yaptırmak isteyen araştıran var mı, doktorum sadece erken menopoz riski olduğunu söyledi, lütfen fikirlerinize ihtiyacım var