kcglays bebeğin varmı emziriyomusun bilmiyorum ama benim eşimin kuzeninin kızınında çok sacları dökülüyodu tabi o kanser hastası kemoterapi aldığı için dökülüyodu çam terebentin yağı var A101′de de satılıyo. Bizim kuzenin kızı bekar olduğu için rahatlıkla kullanabildi bi şişe şampuanın içine 30-40 damla falan damlatıp saçlarını onunla yıkıyo bi ara alın kısmı falan baya açılmıştı hem saçlarının dökülmesini durdurdu hemde dökülen saçlarının yerine yenisi çıktı. Bide bisey daha duymuştum hiç denemedim etkisi faydası olurmu bilmiyorum ama 3-4 tane doğum kontrol hapını un gibi toz haline getirip şampuanla karıştırıp sacları onunla yıkayınca o da sac dökülmesini durduruyomuş diye duydum ama dediğim gibi hiç denemedim. Hatta bi ara oğluma hamile kalmadan önce ben doğum kontrol hapı kullanıyodum bi gün eşimin arkadaşının eşi aradı sağlık ocağından ücretsiz alıyorsan bana 4-5 tane verebilir misin saçlarım çok dökülüyo ezip şampuanla katıp yıkıycam demişti bende o zaman ücretli alıyodum veremem abla kusura bakma bende parayla alıyorum demiştim. Benimde zaman zaman çok saçım dökülüyo ama benim saçlarım bi hayli gür olduğu için ben takmıyorum ve emzirdigim için bisey kullanma taraftarı değilim