Ceren_301121 Kızlar oglum 5 ay 11 günlük gün içinde neler yapıyorsunuz acaba ben artık ne yaptıracağımı şaşırdım ya
Meriyyy Ceren_301121 bizde 5 ay 2 günlüğüz bizde de durumlar aynı hikaye okuyorum hava güzelse dışarı çıkıyoruz biraz oyuncakları ile oynuyor hareketlerimiz var onları yapıyoruz gün bitiyor zaten
ismihan87 Ceren_301121 benim kızımda 5 ay 11 günlük .. kitap okuyoruz sesli ışıklı oyuncakları var çıngırak vs onlarla oynuyoruz Salincaginda sallanıyor Eğitici Çocuk müzikleri açıyorum onlari söylüyorum Kucağıma alıp dans ediyoruz Parka yürüyüşe çıkıyoruz kanguru ile Yüzü koyun yani tummy time yaparken önüne leğen koyuyorum içine aç bişey ılık su ve oyuncakları atıyorum içine onlarla oynuyor Sohbet ediyoruz bol bol Aynanın karşısında vakit geçiriyoruz Balkondan dışarı bakıp ona gördüğüm herşeyi anlatıyorum Gibi gibi ev işi yaparken ona neyi neden nasıl yaptığımı anlatıyorum
Ceren_301121 Berenarya benim bebeğim erken doğdu kilo alımı yavaş ve az mama kullanmama rağmen canım ya çok kilo almıyor sizin kaç gram almış bu ay
Kerem_mom Kitap okuyorum , hareketlerimizi yapıyoruz rutin olarak , onunla konuşuyorum şarkılar söylüyorum . Oyun halısına koyuyorum . Kartları gösteriyorum bu şekilde
MinnakPanda 2 gün sonra 5 ay olucaz.Oyun halisina koyuyorum. Mutfakta zaten oyun halısı bende yemeğimi yapıyorum bulaşıkları toparliyorum. Onun haricinde evi geziyoruz. Hareketler yaptırıyorum akşamda babasına veriyorum oda gezdiriyor . Zaten gün bitiyor sonra. Anlatınca baya bı sıkıcı geldi 😐😁 ama öyle geçiyor işte
Ceren_301121 Berenarya bizde 270 gram almıştık yavaştan ek gıdaya başladık tadımlara falan mama kullanıyor musunuz