Bsrsyy94 Merhabalar arkadaşlar bu konuyla ilgili çok post açılmış fakat baktığımda 5 gecelik 20,25bin tl lik oteller hep 😱 7,8bini geçmeyecek önerisi olan varsa bekliyorum 🤗
UmayGmz Bsrsyy94 mersin biraz ucuz sakarya karasu taraflarını da düşünebilirainiz kendi annem babamla hep karasuya giderdik daha aile için uygun bi yer mersine de eşimle gidiyoruz antalya izmirden den daha uyguna geliyor
Meraklimama Bsrsyy94 6 kişi 6 bine gittik 4 gün 3 gece Antalya Anıt otel o kadar güzeldi ki ama kampanya vardı ondan yataralandik ☺️
Deletedmom0099 Bsrsyy94 5 gece 4 gün 5700 tlye rezervasyon yaptırdım 10 gün önce balıkesir afytos otel
Hayallerhayatolsa 0 maliyet şimdi berde tatil yapmak şu Türkiye şartlarında çok lükse kaçıyor artık ortalık cokmkötü
UmayGmz Bsrsyy94 doramar ptele gittik iki kere bi tam sezonda gittik güzeldi sahili güzel havuzu güzel bi de sezon sonunda gittik onda biraz boşlamışlardı oda konusunda sadece ama fiyat performans olarak güzel bi otel aktivite alanları çok geceleri sahil tarafında oturma alanları var ozaman çocuksuz bi aile oldugumuzdan içmek felan orda güzel keyifli oluyodu sezon sonunda gittigimden daha çok keyif almıştım daha az insan vardı çünkü
TheBossMom Bsrsyy94 eğer büyük oteller arıyorsanız çok çok zor olur biz hep uygun fiyatlı yerlerde kalıp parayı gezmeye ve yemeye ayırıyoruz sonuçta tatile yatmaya değil gezmeye gidiyoruz
Bsrsyy94 TheBossMom benim içinde tatil dediğiniz gibi gezmek görmek eşim içinse daha çok dinlenmelik o yüzden bu tarz tatile pek yanaşmıyor